Principal » Internet » Return Tax Pretext pentru Trucuri - False E-mail-uri Ajutor Spy

Return Tax Pretext pentru Trucuri - False E-mail-uri Ajutor Spy

Internet : Return Tax Pretext pentru Trucuri - False E-mail-uri Ajutor Spy

Fraudatorii de Internet REACH pentru metodele ulterioare de extorcare a informațiilor. Unul dintre cele mai recente trimite e-mailuri pentru a încuraja utilizarea ofertei false de rambursare a impozitelor. Pentru lipsa de vigilență, puteți deschide calea către datele private.

Cercetătorii de la Kaspersky acordă atenție unei noi amenințări. Se pare că, în al doilea trimestru al acestui an, transferurile de masă au fost raportate în lume cu oferte de returnare fiscale false. În unele țări, aceasta este perioada de depunere a declarațiilor fiscale. La trimiterea de spam chiar acum, autorii fraudelor încercați contribuabililor vigilență de somn.

Mai multe cazuri de e-mailuri false care oferă o presupusă rambursare a impozitelor, sursa: Kaspersky.

Printre mesajele au fost cei care au încurajat contribuabilii pentru o operațiune rapidă. Conținutul fraudatori a sugerat, de exemplu, este nevoie să faceți clic pe link-ul în termen de 24 de ore de la trimiterea de mesaje. În caz contrar, presupusa restituire a impozitului nu a fost posibilă.

Phishing în multe feluri

Legăturile conținute în mesaje au condus la forme artizanale, cu care escrocii au vrut să colecteze date suplimentare despre victimele lor. Cu toate acestea, nu totul. Unele e-mailuri au conținut atașamente dăunătoare a căror descărcare a dus la o instalare a software-ului de spionaj pe computere.

Kaspersky spune că auditate software-ul a încercat să obțină informații suplimentare despre victimele în diferite moduri. El vorbește despre capturarea caracterelor semnate de la tastatură, furtul parolelor de la browsere, preluând conturile pe Windows și chiar obține acces la imagine de la webcam.

Spamul sezonier și phishingul pot fi extrem de eficiente, deoarece, spre deosebire de cele mai multe tipuri de tip "ofertă, unul de un fel", de obicei, dorim și ne așteptăm la apariția unui astfel de mesaj în căsuța poștală. Mai mult decât atât, în cazul de phishing, vă puteți da seama că a căzut victimă unui atac cibernetic și a dezvăluit scrisorile de acreditare sau de e-mail numai când va fi prea târziu și suferă consecințele... - Maria Vergeis, cercetare DS. Securitatea cibernetică la Kaspersky.

Bunul simț este baza

Ca de obicei, în acest tip de fraudă li se reamintește de necesitatea de a lectura cu atenție știri și bunul simț în a răspunde la reflex. Vă rugăm să rețineți că mesajele false pot fi recunoscute cel mai adesea după subiect lor.

Mesajele false pot fi văzute și în caseta de e-mail cu alte moduri. Pentru a vă verifica intuiția în recunoașterea lor, merită să vă uitați la Quiz pregătit acum câteva luni de către Google.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> InternetSecuritate Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu