Principal » Internet » Un autovehicul complet nou pe Android este deja. Navigarea a primit suport vocal

Un autovehicul complet nou pe Android este deja. Navigarea a primit suport vocal

Internet : Un autovehicul complet nou pe Android este deja. Navigarea a primit suport vocal

Una dintre cele mai populare navigație auto native în versiunea Android tocmai a primit o actualizare mare. AUTOMAPA Versiunea 5 introduce o doză mare de modificări care, în ipoteze, afectează în mod pozitiv comoditatea utilizării cererii.

Automapa 5 este un aspect nou. Producătorul a decis să o interfață clară care a fost proiectată în conformitate cu așteptările utilizatorilor. O interfață reîmprospătată semnificativ a fost conectată la o nouă hartă a hărții. O vedere a traficului a fost, de asemenea, îmbunătățită, facilitând găsirea unui blocaj de trafic.

După ce a ascultat opiniile utilizatorului, Automapa introduce suport pentru aplicații vocale. Potrivit creatorilor - acționând precis, integrat de la Targeo.Ro Motorul de căutare vocală vă permite să alegeți liber atât adresele și punctele utile fără utilizarea unei tastaturi. Rafał Mikołajczak, președintele consiliului AutoMAAPA, adaugă că datorită vocii de căutare automate 5 este mai convenabilă și mai rapidă de utilizat și, important, mai sigură. Vom observa o atenție deosebită, deoarece această funcție va fi acceptată de utilizatori.

Noua versiune a aplicației este, de asemenea, îmbunătățiri privind punctele POI. Punctele utile sunt prezentate într-un mod mai clar. Noua versiune introduce că ați proiectat o etichetă POI elegantă, care vă permite să utilizați convenabil informații despre facilitate.

Aplicația din ultima versiune veți găsi în baza noastră de date software din versiunea pentru Android și iOS. În prezent, ediția a fost actualizată pe Android.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu