Principal » Android » Crashed.PL2.03

Crashed.PL2.03

Android  : Crashed.PL2.03

Crashed.PL este o aplicație care conține coduri de reducere pentru utilizare în magazinele online populare și în magazinele staționare. Datorită acestora, putem cumpăra produse selectate la prețuri mai mici.

Cupoane de reduceri gratuite

Din fereastra principală a unei ferestre rate.en Ne putem familiariza cu cele mai recente promoții, verificați cele mai recente și cele mai populare oferte, precum și cupoane de reducere ultimului minut. De asemenea, putem introduce numele magazinului, categoria de produse, numele subiectului sau alte cuvinte-cheie în motorul de căutare din partea superioară a ecranului pentru a vedea dacă articolul este interesat de noi poate fi achiziționat cu o reducere.

Cumpărați mai ieftin

Crashed.PL vă permite, de asemenea, să vizualizați mărfurile atribuite unei varietăți de categorii. În aplicația veți găsi cupoane cu discount pentru astfel de magazine ca: 05.10.15, AGITO.PL, acasă și tu, 4f, Sephora, Apart, Bieronka, Komputronik, Rosuroagd, Wojas, Rossmann, Bonprix și multe altele. Aceasta înseamnă că cumpărăm, printre altele, alimente, haine, bijuterii, produse cosmetice și echipamente de calculator.

În curând. Reduceri de prețuri noi

Este de remarcat faptul că oferta propusă de serviciul rănit.PL este actualizat în mod regulat, așa că vreau să cumpăr mai ieftin, ar trebui să conducem în mod regulat aplicația pentru a verifica dacă au apărut cupoane de reduceri noi în ea.

Crashed.En - cele mai importante caracteristici:

  • Cupoane de reducere pentru magazinele online și staționare
  • Prețuri mai mici în astfel de magazine, cum ar fi: Biedronka, Rossmann, Komputronik, Sephora, Apart și multe altele
  • Citirea Diviziei de articole despre categorii
  • Built-in motor de căutare a produselor
  • Actualizări periodice

Recomandat
Lasă Un Comentariu