Principal » Internet » Zoom interzis de Taiwan. Guvernul îl consideră prea periculos

Zoom interzis de Taiwan. Guvernul îl consideră prea periculos

Internet : Zoom interzis de Taiwan. Guvernul îl consideră prea periculos

Zoom într-un mod fantastic a fost suspendat în cerere, care a rezultat din pandemia coronavirusului pentru soluții rapide și convenabile pentru teleconferințe. Din păcate, serviciul sa dovedit a fi la fel de popular, ce găuri din partea securității, iar mulți experți au decis chiar că se comportă ca malware. Problema a fost observată de FBI, procurorul general al statului New York și Elon Musk a interzis utilizarea Zoma în Spacex. Taiwan a decis, de asemenea, la același pas.

Guvernul taiwanez a interzis agențiilor guvernamentale și organizațiilor neguvernamentale selectate să utilizeze serviciul de zoom. Considerații privind siguranța aici. Referindu-se la Legea privind polizarea cibernetică din 2019, acest tip de instituții va trebui să treacă la soluții hardware și software de la furnizorii contractați de Guvern.

Utilizarea lor nu este obligatorie, deoarece echipele Microsoft, Google Meet și Cisco Webex sunt permise, dar acesta este serviciile de videoconferințe acceptate de guvern vor avea o prioritate.

Interzicerea utilizării zoomului poate fi, de asemenea, motivată din punct de vedere politic. După cum a arătat recente cercetări, traficul de rețea al conferinței de zoom a fost de asemenea adoptat de China, chiar dacă toți participanții la conversații au fost în America de Nord.

Zoom este un instrument confortabil și ușor de utilizat, dar există preocupări legate de lipsa de criptare a sunetului, o amenințare de a prelua conferințe de către hackeri, precum și lacune de securitate pe computerele Apple.

Compania a anunțat recent că va înceta să lucreze la noi caracteristici și se va concentra pe aducerea securității la cel mai înalt nivel.

Dacă aceste probleme potențiale nu sunt teribile, puteți descărca zoom pe Windows din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu