Principal » Internet » Zoom pregătește o platformă dedicată evenimentelor virtuale. Va apărea în vara

Zoom pregătește o platformă dedicată evenimentelor virtuale. Va apărea în vara

Internet : Zoom pregătește o platformă dedicată evenimentelor virtuale. Va apărea în vara

Zoom pregătește o platformă cuprinzătoare care va oferi instrumente pentru a crea evenimente virtuale. Evenimentul Zoom trebuie să fie un răspuns la nevoile unei varietăți de utilizatori - de la întreprinderile mari după studenți, jurnaliști sau profesori.

Zoom pregătește o soluție nouă, cuprinzătoare care vă va permite să organizați o varietate de evenimente. Evenimentele de zoom pot fi tratate ca o dezvoltare a ONZOOM, un serviciu de plătit, din care utilizatorii ar putea folosi versiunea beta din octombrie 2020. Datorită ei, ar putea crea, să organizeze și să câștige NP. Clase de fitness, muzică sau lecții de artă, spectacole de teatru etc. Folosind întâlniri de zoom și zoom webinars.

Zoom Evenimente - Premiere în această vară în acest an

În vara acestui an, UNZOOM va deveni parte a evenimentelor zoom, adică o platformă pentru crearea de evenimente virtuale, adaptată nevoilor diferiților utilizatori - companii mici, întreprinderi uriașe, studenți, jurnaliști sau artiști.

Pe blogul lor, zoom convinge că o nouă soluție vă va permite să vă construiți propriul "hub ", adică centrul evenimentelor, unde toate evenimentele vor fi disponibile împreună cu descrierile lor. În plus, Zoom anunță că organizatorii de evenimente vor putea crea evenimente multisoare, cum ar fi NP. Conferințe în care participanții pot stabili contacte într-un lobby virtual.

Evenimentele de zoom vor permite, de asemenea, o vânzare eficientă de bilete și înregistrarea utilizatorilor. Datorită platformei, organizatorii vor obține acces rapid la statistici care le vor permite să evalueze interesul pentru evenimentul creat, la nivel de participare sau de venituri. Evenimentele vor fi disponibile într-un catalog public, care, fără îndoială, vor afecta situațiile de urgență și popularitate.

Compania anunță că prim-ministrul zoom evenimentele vor avea loc în timpul verii. Deocamdată, nu se știe nimic despre termenii de înregistrare și de costurile legate de utilizarea sa.

Vedeți și: 10 lucruri pe care nu știți despre Marce Samsung

Programe

Actualizări actualizează produse noi Vezi mai multe> messoomonline

Recomandat
Lasă Un Comentariu