Principal » Internet » Mult mai rapid și mai fină AUTOMAPA 3.0 terenuri pe Android

Mult mai rapid și mai fină AUTOMAPA 3.0 terenuri pe Android

Internet : Mult mai rapid și mai fină AUTOMAPA 3.0 terenuri pe Android

O nouă versiune a celei mai populare aplicații de navigare poloneză pentru Android a apărut pe Google Play. Automapa marcată cu numărul 3.0 introduce o mulțime de elemente noi, precum și îmbunătățiri. Deci, puteți descărca actualizarea cât mai curând posibil.

Prima noutate, vom observa după pornire este de a optimiza. Creatorii au o neteză îmbunătățită. Offset, rotire sau înclinare hartă funcționează mult mai eficient. Datorită OpenGL, animațiile au devenit mai lent, menținând același număr de date afișate pe ecran. O altă schimbare importantă este un nou motor de navigare. Determinarea traseului va funcționa mai eficient decât până acum. La alegerea celui mai bun traseu al Automapa, acesta va lua în considerare traficul diversificat pe rotiri, germeni și intersecții. În plus, putem folosi vizualizarea traficului în noua versiune în modul Vizualizare 3D.

A fost introdus sprijinul pentru purtători. Datorită acestui lucru, în timp ce ciclismul sau călătoria pe jos, într-un mod discret, utilizatorii vor primi mesaje de traseu. Creatorii laudă că soluția lor nu percepe prea multe dispozitive de îmbrăcăminte. Cererea de energie redusă pentru ceasuri inteligente și benzi este foarte important, folosit în cele din urmă în aceste dispozitive, bateriile au o capacitate redusă și cel mai adesea permite maximum 1-2 zile de muncă.

Automapa 3.0 este, de asemenea, o serie de știri pentru driverele de camioane. Noi algoritmi de desemnare traseu pentru camioane, și, în special, modificări ale navetei către orașe cu o grilă de drum extinse, vă permite să planifice mai bine traseul. În timpul rutei sunt luate în considerare astfel de factori ca: tonajul mașinii sau dimensiunile acestuia.

Desigur, noua versiune se îmbunătățește, de asemenea, stabilitatea de acțiune, precum și multe alte îmbunătățiri mai mici. Puteți descărca o nouă versiune de la baza noastră de aplicații. Cu toate acestea, rețineți că versiunea 3.0 necesită descărcarea hărților actualizate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu