Principal » Internet » [Sala de jocuri Zmorph convinge că ar trebui să aveți propria imprimantă 3D

[Sala de jocuri Zmorph convinge că ar trebui să aveți propria imprimantă 3D

Internet : [Sala de jocuri Zmorph convinge că ar trebui să aveți propria imprimantă 3D

Sala de jocuri nu numai jocuri - Există, de asemenea, un loc pentru imprimanta 3D de la ZMORPH. Producătorul polonez are o imprimantă care costă foarte mult, deoarece PLN 6.000 net, dar oferă un sprijin foarte interesant pentru clienți. Fiecare element nou care va fi dezvoltat va fi livrat clienților care vor putea să o imprimați și să o instaleze singură. De asemenea, puteți trimite dispozitivul dvs. producătorului care extinde echipamentul pentru noi.

Zmorph a dezvoltat aripi pe piețele externe și acum se întoarce la terenul nativ. În prezent, nu are instrucțiuni poloneze pentru dispozitivele sale și funcționează numai pe traducere. Imprimantele prezentate utilizează plastic ABS, dar după schimbarea extruderului este, de asemenea, posibilă imprimarea din ciocolată sau aluat și combinarea a două materiale diferite. Compania lucrează, de asemenea, pe tipărirea de la ceramică și alte produse alimentare și intenționează să existe în imprimare în format mare - de exemplu structurile de construcție a betonului. Nu există gânduri pentru metale - cu procesul tehnologic folosit aici, ar necesita elemente capabile să lucreze la o temperatură mult mai mare decât cea utilizată în prezent, care, potrivit interlocutorului nostru, va rezista la maxim 300 ° C.

ZMORPH Design și produce dispozitive, și scrie, de asemenea, propriul dvs. software pentru creatori. Programul Voxelize este disponibil pe Windows, Linux și OS X (în prezent este cel mai puțin rafinat).

Duminică, vă veți putea verifica, ce procedură de imprimare tipărită arată ca - Ateliere de imprimare 3D vor avea loc înainte de prânz.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideczet

Recomandat
Lasă Un Comentariu