Principal » Internet » Variabilele SnapChata: arată jocurile în Rio, el va plăti pentru furtul de grafică?

Variabilele SnapChata: arată jocurile în Rio, el va plăti pentru furtul de grafică?

Internet : Variabilele SnapChata: arată jocurile în Rio, el va plăti pentru furtul de grafică?

Apetitul SnapChata este în continuă creștere. Rețeaua socială a intrat într-un sport la nivel mondial de mare S, oferind dreptul de a difuza unele evenimente din viitoarele Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Muddy de succes, cu toate acestea, o alunecare cu utilizarea ilegală a muncii artistului Aleksandra Pub la unul dintre noile filtre din aplicație.

Fot. Wikipedia, CC cu 2.0.

Olympians lupta iubitorii (din păcate pentru poli, numai aceia din SUA) vor putea să le urmărească pe Snapchacie, din cauza unui contract pe care la semnat cu stația de televiziune de serviciu NBC. Americanii au împărtășit o parte din drepturile de difuzare a Jocurilor Olimpice în Rio și în cooperare Snapchat Olimpic olimpic brazilian lansează un canal special. Acesta va fi difuzat în direct transmisiunile de la unele profesii, completate cu relații, interviuri și alte filme legate de ieșirile sportivilor. Și în timpul sportului sportului mondial pe Snapchata veți găsi o mulțime de materiale pregătite și înainte de "posturile clasice". Și, în plus, acesta este un alt eveniment sportiv al unui număr atât de mare în care această rețea socială în creștere implicată în rezistență. La începutul anului 2016. Ați putea viziona o poveste specială legată de Super Bowl sau finală a jocului american de fotbal de fotbal NFL. Și această competiție care angajează zeci de milioane de oameni. Acum este momentul să prindeți pești mai mari, adică Jocurile Olimpice din 2016 din Rio de Janeiro.

Care este valoarea afacerii la care Snapchat a fost aranjat la stația NBC? Ce este sigur este faptul că dezvoltatorii de aplicații nu au plătit pentru un dolar sau o parte din drepturile de difuzare a Jocurilor Olimpice în Rio. Timpul de a se soluționa va veni doar, iar SnapChat va împărtăși cu NBC o parte din banii care vor câștiga pe anunțurile prezentate în contextul transmiterii de la evenimentele olimpice. Un alt potentat de Internet angajat, de asemenea, în acest proiect sau portalul de buzze. Autorii lui vor ajuta Snapchat în pregătirea materialelor video de la Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro.

Sediul site-ului de rețele sociale, astfel încât să se pregătească pentru o excursie la căldura arzătoare a emisiunilor de vacanță și sportive Rio de Janeiro, dar bucuria succesului afacerii stropește nerespectarea gravă. Am scris recent despre o nouă caracteristică pe acest site sau o schimbare față. Filtrele care vă permit să efectuați pe Snapchacie Selfie, apoi porniți fața vizibilă a prietenului din fotografie sau impuneți animația noastră destul de interesantă. Se pare că, totuși, că crearea uneia dintre efectele Snapchat prea inspirat de lucrarea de artist Alexander Chochów. Pur și simplu vorbind: tocmai a copiat-o. Filtrul a arătat identic cu grafica pe care o prezentăm mai jos:

Care va fi reacția artistului a cărui drepturi de autor a fost încălcat? Nu este cunoscut, deși Snapchat a reacționat rapid și filtrul a fost eliminat. Se pare, totuși, că acest caz este prea lipsit de ambiguitate să aibă loc după oasele și se va termina, probabil, cu o compensație solidă pentru încălcarea drepturilor de autor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu