Principal » Internet » Modificări în magazinul Windows 10: Unele actualizări vor fi disponibile mai repede

Modificări în magazinul Windows 10: Unele actualizări vor fi disponibile mai repede

Internet : Modificări în magazinul Windows 10: Unele actualizări vor fi disponibile mai repede

O veste bună a apărut pe blogul Windows pentru toți dezvoltatorii care dezvoltă aplicațiile UWP și puterea lucrurilor care le împărtășesc în magazinul Windows 10. Microsoft a decis să simplifice procesul de actualizare a aplicațiilor, făcând cele mai mici schimbări în descrieri, capturi de ecran, schimbările de prețuri, vânzările sau filmele promoționale pot fi actualizate acum cu o întârziere mai mică de la Microsoft.

Modificările din această zonă trebuie să fie un răspuns la numeroasele solicitări de utilizatori. De acum pe programatori, modificările în descrierile aplicației trebuie să fie vizibile în predominante în mai puțin de o oră, ceea ce reprezintă un progres deosebit în ceea ce privește cele trei zile lucrătoare existente. După cum remarcă în mod corect Microsoft, o astfel de schimbare va ajuta la răspunsul mai rapid la nevoile pieței, de exemplu prin modificarea prețurilor de aplicare sau a controlului campaniei promoționale.

După cum sa menționat la început, timpul mai scurt de publicare se va referi doar la aceste schimbări cele mai mici. Discursuri privind situațiile în care același pachet în sine nu este modificat, ci doar informații suplimentare privind vânzările, care sunt, de exemplu, afișate screenshot-uri sau informații privind metodele de plată.

Dacă, cu toate acestea, programatorul modifică aplicația în sine și pachetul său va fi reîmprospătat, întregul va trebui să meargă exact la fel ca înainte. Și pentru că aici este menționat, printre altele, un proces de certificare, în acest caz, încă de așteptare poate ajunge până la trei zile lucrătoare. Microsoft reamintește, de asemenea, că programatorii care doresc să închidă timpul de publicare a cererii lor în magazin mai specific (sau schimbări în descrieri sau prețuri) pot utiliza în continuare programul de schimbare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu