Principal » Internet » Schimbările în OneDrive vă vor permite să economisiți timp și transfer

Schimbările în OneDrive vă vor permite să economisiți timp și transfer

Internet : Schimbările în OneDrive vă vor permite să economisiți timp și transfer

Serviciul de disc virtual Sedrive tocmai a câștigat o nouă funcție, așa-numitul. Sincronizarea diferențială. Datorită ei, toate modificările din fișierele noastre vor fi refăcute mult mai repede și, de asemenea, au nevoie de mai puțin transfer.

Mecanismul de sincronizare diferențială constă în faptul că, de exemplu,. Editarea unui fișier nu va fi transmisă în întregime, dar numai modificările efectuate vor fi actualizate. Datorită acestei soluții, sincronizarea fișierelor va fi mult mai rapidă. De asemenea, va folosi mult mai puține date.

În cazul unui singur dosar, această noutate la OneDrive nu va face ca o diferență, dar dacă reîmprospătăm mii de fișiere în același timp, ne simțim cel mai mult.

Directorul de conducere Oneedrive, Omar Shahine de la Microsoft, prin modul, a asigurat că se vor aplica noi modificări în fiecare client de servicii Onedrive, iar sincronizarea diferențială se va aplica la orice tip de fișier.

Interesant, entuziaștii Microsoft a dorit ca această caracteristică să aibă aproape 6 ani în urmă, când intrarea sugerând introducerea sincronizării diferențiale a apărut la 30 august 2014. Mai bine mai tarziu decat niciodata.

Este de remarcat faptul că, în cazul serviciului onedrive, din septembrie 2017, putem folosi mecanismul de sincronizare la cerere, astfel încât aplicația sistemului de la nivelul folderului să prezinte toate fișierele, dar nu le descărcați până când nu faceți clic pe.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu