Principal » Internet » Modificări în Android TV. În acest an, un magazin reîmprospătat va merge la televizoare,

Modificări în Android TV. În acest an, un magazin reîmprospătat va merge la televizoare,

Internet : Modificări în Android TV. În acest an, un magazin reîmprospătat va merge la televizoare,

Sistemul TV Android așteaptă schimbări interesante pe care Google le-a informat în timpul conferinței I / O pentru dezvoltatori. Una dintre vestea așteptată va fi un magazin de joacă actualizat, care, în forma prezentă, nu este doar un pic de vizibil, ci și dificil de utilizat, în ciuda căutării de voce disponibile.

Producătorul a observat din fericire această problemă și intenționează să actualizeze magazinul de interfață, care a fost anunțat în timpul sesiunii și atrage atenția asupra detaliilor poliției Android. În prezent, Magazinul TV Android oferă doar o divizie simplă în categorii, iar căutarea unei aplicații specifice este jenantă - întârziere de lungă durată cu o prezentare a aplicațiilor care sunt de acord cu numele de pe tastatura virtuală.

Magazinul actualizat pe TV Android, sursa: Google, Poliția Android.

După o actualizare pe care trebuie să o faceți în Android TV în acest an, interfața va fi reconstruită. Datorită acestui lucru, nu numai că va fi mai atractivă vizual, dar vă va permite, de asemenea, să ajungeți mai repede la programe interesante. Procesul taxelor de plată va fi, de asemenea facilitate, care este de a încuraja utilizatorii să decidă în mod frecvent la serviciile care necesită Micropayment sau un abonament.

Faza de plată reîmprospătată pentru un abonament, Sursa: Google, Poliția Android.

Google reîmprospătează și Android Auto

Modificările legate de interfață așteaptă și Android Auto, adică Google Software 'A, ceea ce vă permite să integrați un smartphone cu mașini moderne în mașini. Aici interfața nu a fost actualizată practic din știri, care modifică modificările sunt mai așteptate.

Noul aspect al meniului vă va permite să transformați aplicațiile dorite mai repede, iar întregul este mai bun în interiorul mașinilor moderne. Puteți citi despre detaliile într-o publicație separată.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareMart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu