Principal » Internet » Modificări pe piața memoriei. Se pare că în al patrulea trimestru memoria RAM se va întâmpla

Modificări pe piața memoriei. Se pare că în al patrulea trimestru memoria RAM se va întâmpla

Internet : Modificări pe piața memoriei. Se pare că în al patrulea trimestru memoria RAM se va întâmpla

Potrivit celui mai recent raport din TrendForce, avem informații că prețurile contractului RAM vor scădea probabil. Acest lucru ar trebui să fie reflectat cu maxim 5%. Scăderea prețurilor în al patrulea trimestru al acestui an.

Prognoza lui TrendForce pentru al treilea trimestru al BR. Ea a prezis o creștere, dar tot norocul a fost mai mic decât inițial prezis. Acest mesaj a adus o anumită ușurare a multor consumatori din întreaga lume, deoarece a însemnat că în lume plăcile grafice prea scumpe, memoria RAM nu a fost chiar mai scumpă.

Potrivit datelor de astăzi, se estimează că prețurile contractului RAM vor scădea cu 0-5%., Deoarece producătorii de memorie au continuat să reducă prețurile pentru a scăpa de stocurile lor-cadru. Clienții OEM nu sunt în prezent înclinați să comand mai mult pentru că au furnizează ei înșiși. Acestea au fost create ca urmare a unor ordine crescute în fața unui deficit potențial.

În plus, abolirea treptată a restricțiilor cu covide în Europa și a Statelor Unite va reduce, de asemenea, laptop-urile și computerele desktop, reducând astfel cererea globală de memorie RAM.

O altă premisă de reducere a prețurilor este faptul că consumabilele de stocare actuale de memorie RAM sunt suficiente timp de 12 săptămâni, iar în iunie a fost de 8 sau 10 săptămâni. Creșterea ulterioară a stocurilor va însemna o reducere suplimentară a prețurilor pentru producătorii de memorie, care afectează în cele din urmă prețurile modulelor RAM pentru clientul final.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Carrier International Ramber

Recomandat
Lasă Un Comentariu