Principal » Internet » Modificări la Allegro. Vânzătorii KPIA dintr-o soluție nouă

Modificări la Allegro. Vânzătorii KPIA dintr-o soluție nouă

Internet : Modificări la Allegro. Vânzătorii KPIA dintr-o soluție nouă

Allegro schimba intervalul de timp în care puteți începe o discuție de tranzacție. Acum, într-o oră de cumpărare până la 180 de zile, cumpărătorul are capacitatea de a începe o dispută. Modificările au intrat deja în vigoare, iar vânzătorul păstrat literal din această soluție.

Discuția este o modalitate de a rezolva dispute între cumpărător și vânzător, dacă există o problemă concretă. Clientul poate începe o dacă ea nu a primit un transport, obiectul sa dovedit a fi în contradicție cu descrierea sau de transport maritim costurile erau incompatibile. De fapt, cumpărătorii încep să dispute cu privire la cele mai mici detalii, adesea împiedicând viața vânzătorilor.

Discuția începe (teoretic) în cazul unor probleme cu contactul cu vânzătorul. În practică, este diferit. În orice caz, discuția vă permite să colectați toate informațiile despre caz într-un singur loc. Până de curând, ați putea începe până la 60 de zile de la tranzacție. Astăzi, această limită a crescut de trei ori.

Modificări în Allegro - veți începe discuția după o oră sau după 180 de zile

După 180 de zile, clientul poate raporta, de exemplu,. Incompatibilitate cu descrierea, ordinea incompletă sau deteriorarea transportului. Exact după o jumătate de an, cumpărătorul poate raporta acest tip de problemă. Unii vânzători au găsit-o o farsă. Poate nu la fel de mare ca introducerea comisiilor privind costurile de expediere, dar acestea sunt nemulțumite.

. Pe Facebook VANZATORILOR United Group Vom găsi un comentariu batjocoritoare: Sunt pentru o viață întreagă posibilitatea de a discuțiilor de deschidere sau chiar durata de viață dreptul de a discuție deschisă după allegrowicz decedat trece la moștenitori.

Dar de trei ori alungire a datei de începere a discuției nu este singura schimbare. Disputa cu vânzătorul poate fi inițiată la doar o oră după cumpărare. De ce? Allegro se traduce: Dacă, de exemplu, veți selecta opțiunea de livrare în aceeași zi, iar obiectul nu vă va atinge la timp, veți câștiga ocazia de a începe o discuție imediat după cumpărare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internetbizii

Recomandat
Lasă Un Comentariu