Principal » Internet » Modificări la Allegro. Consultați vânzarea de software

Modificări la Allegro. Consultați vânzarea de software

Internet : Modificări la Allegro. Consultați vânzarea de software

Allegro a anunțat modificări ale reglementărilor care se vor referi la M.în. Vânzări de software. Noile reguli se vor aplica de la 6 septembrie.

Potrivit anunțurilor, Allegro, modificările sunt concepute pentru a "facilita atingerea produselor cu valoare totală" . Merge.în. o protecția consumatorilor împotriva achizițiilor incompatibile cu așteptările lor. Allegro subliniază în comunicarea sa că această schimbare este un alt pas pentru a contracara vânzarea ilegală a software-ului utilizat.

Software numai pentru vânzătorii selectați

Conform noilor reglementări, vânzarea de software digital (ESD) și OEM va fi interzisă (Listele Allegro aici.în. Windows 10, Birou și Corel Draw). De acum înainte, noul software digital va fi eliberat numai de către vânzători autorizați cu conturile societății.

Compania care intenționează să emită un astfel de produs de vânzare va fi obligată să trimită un mesaj adresei SoftwarePuters @ Allegro.EN. În plus față de numele contului, acesta trebuie să fie incluse în ea „confirmare, declarație sau o altă formă de consimțământ pentru vânzarea acestui software de la distribuitorul oficial sau proprietarul drepturilor, eventual, un fragment al unui acord comercial, confirmând cooperarea cu distribuitor oficial “. Allegro subliniază că Alți utilizatori nu vor avea o astfel de posibilitate.

Parcelele alelegro sunt deja în picioare. Ele sunt ecologice

Vânzările de CD-uri și alte medii care conțin software-ul utilizat vor fi posibile într-o singură condiție: Produsul trebuie să fie emis în ambalajul original care conține codul de activare. Acest lucru va fi în măsură să facă acest lucru departe de companie sau un cont obișnuit. Rezervele Allegro care oferă că nu îndeplinesc cerințele noi vor fi eliminate. Modificări în normele intra în vigoare de la 06 septembrie.

Cumparare de la vanzatori

Din 19 iulie, va fi disponibil un nou instrument pentru vânzători. De acum înainte, pot crea vouchere în categoriile selectate în mod independent. Allegro pregătit, de asemenea, o bază de cunoștințe pe piața de e-commerce polonez pentru utilizatori.

Google Play Store: Veți pierde bani prin aceste aplicații - ștergeți-le de pe telefon

Cu cupoanele pentru a crea cupoane va fi capabil să utilizeze atât vânzătorul din Polonia, cât și din exterior. "Vânzătorii pot crea o campanie de cupoane pentru categoriile individuale sau subcategoriile produselor disponibile în magazin. Astfel încât acestea vor decide ce sortiment va fi acoperit de promovare "- citim în Comunicarea Allegro. Mai mult, vânzătorii pot seta valoarea minimă a coșului de cumpărare din care cumpărătorul va putea utiliza un cupon dat.

Programe

Actualizări știri. Vezi mai multe> Allegro Allegro Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu