Principal » Internet » Ieșiți de pe autostradă fără a sta într-un blocaj de trafic? Teste Orange Vignette Polonez

Ieșiți de pe autostradă fără a sta într-un blocaj de trafic? Teste Orange Vignette Polonez

Internet : Ieșiți de pe autostradă fără a sta într-un blocaj de trafic? Teste Orange Vignette Polonez

În acest an, înainte de Crăciun, vom sta în blocajele de trafic la sfârșitul autostrăzii, dar este posibil ca în viitor să ne treacă datorită ideii portocalii. Soluția de testare a operatorului polonez VIGNETTE, care, datorită camerelor, senzorilor și aplicațiilor mobile permit descărcarea automată a taxelor de trecere pe drumurile cu taxă din Polonia.

Blocajele de trafic pe ieșirile autostrăzilor sunt o problemă de ani de zile și chiar dacă sistemul nu este mai ușor de viat. După orele de lichid de conducere, adesea cu gaz presat la podea, așteptând ca zeci de minute în picioare într-un blocaj de trafic. Mai ales într-o perioadă atât de fierbinte, în ultimele zile înainte de Crăciun, schimbarea de sejururi în vacanță sau începutul sărbătorilor.

Orange încearcă să rezolve această problemă de la începutul anului, în cooperare cu Comarchem. Proiectul Polonez Vignette implică instalarea senzorilor și a camerelor de luat vederi pe autostrada de taxare. ANPR (recunoașterea automată a plăcuței cu plăcuța) va citi, în mod evident, numerele plăcuțelor de licență și să le trimită într-un registru central. La rândul său, smartphone-ul șoferului va fi asociat cu aplicația mobilă, înregistrarea traseului prin GPS și conectarea la Internet. În aplicație, șoferul va fi capabil să verifice nivelul de taxe, care ar trebui să aducă și, probabil, să primească și proiectul de lege, modelul Uber.

Utilizatorul va fi capabil să creeze un cont în serviciu folosind aplicația, care completează datele despre mașina lui. Taxele pot fi efectuate cu utilizarea unuia dintre sistemele de plăți sau după introducerea numărului cardului de plată.

Ambulanță cu o cameră foto, Orange Polska

Interesant, aplicația va funcționa nu numai pe autostrăzi. Veți putea să o utilizați și pe locurile de parcare plătite sau în zone închise cu intrare plătită. Sistemul recunoaște mașina portocalie la intrare și ieșire și, dacă este necesar, șoferul va percepe contul dvs. suma corespunzătoare. Utilizatorul va primi un rezumat al cheltuielilor sale și va putea vedea istoricul taxelor.

Teoria soo, timpul pentru o anumită practică. Două granglete de testare au fost plasate în orașul Orange și deja lucrează. Există în mod evident suficient de mare pentru a călători sub camionete. Sistemul de dispozitiv a fost atașat la ele. Camera ANPR are două lentile, operează în înaltă rezoluție, de asemenea în infraroșu. Datele privind autovehiculele recunoscute sunt transmise canalului panoului de control.

Camera ANPR, parcare subterană, Orange Polonia

La poarta de ieșire este același modul de cameră permite plata tradițională DSRC, care este de a facilita trecerea la noul sistem și dispozitivul bolnav, clasificarea vehiculelor. Utilizarea radarului și a laserului evaluează o dimensiune și un număr de osii, care reprezintă baza pentru determinarea ratei de taxare. Taxele pentru episoadele virtuale sunt încărcate în conformitate cu indicațiile sistemului de poziționare GNSS.

"Polonia Vignette" participă la o ofertă scrisă de GDDKIA, iar alte țări sunt interesate de ea. Completarea sistemului de încărcare poate naviga în timp real, ducând la locuri de parcare. Datele colectate vor fi folosite și ca materiale pentru analize pentru cei implicați în optimizarea traficului și ajută la Road Road.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu