Principal » Internet » Programul Eater tipărit pe imprimanta 3D poloneză - Zortrax M200

Programul Eater tipărit pe imprimanta 3D poloneză - Zortrax M200

Internet : Programul Eater tipărit pe imprimanta 3D poloneză - Zortrax M200

În materialul anterior despre această mare imprimantă 3D din Olsztyn I-ai promis prezentarea unui model mai complicat. Iată el - Ludek de la logo-ul nostru cu obraji umplute cu programe bune :-)

0,14 mm strat gros

Figurina pe care o vedeți în imagine este una din cele trei abordări ale subiectului. Am experimentat cu o formă, revigorant eu un blender și de a cunoaște capacitățile imprimantei. Contrar aparițiilor sunt multe de învățat.

Principiul de bază este, în opinia mea, utilizarea operațiunilor Boole „A, în special din suma. Dacă se vor intersecta două avioane, software-ul care definește extruderul rutei va trata aceste informații și va primi literalmente elegant

..

înclinat.

Imprimanta literală se aplică și altor aspecte ale corpului. Am folosit în proiectarea cifrelor de diferite numere de subdiviziuni, iar diferența poate fi văzută dintr-o privire.

Un alt lucru, pe care mulți oameni nu le dau seama este nevoia de a imprima recuzită. De obicei, când ne gândim la imprimarea 3D, nu ne dăm seama că materialul aplicat trebuie să respecte ceva. Eliminarea figurinelor din camera imprimantei nu este încă sfârșitul lucrului. Mai aveți mai multe elemente pentru a tăia, neted și polonez. Din fericire, filament cu-Ultrat, de la care folosesc, anul trecut cu un bisturiu și freca. Încălzirea delicată vă permite să eliminați multe imperfecțiuni, dar trebuie să fiți foarte atenți. Primul dintre persoanele tipărite are o curbă CD din cauza căldurii în exces. În plus, imprimanta este slabă, cu unghiuri ascuțite și aveți, de asemenea, trebuie să lucreze după imprimarea peste ei. La proiectarea, trebuie, de asemenea, să vă gândiți la locul în care pot fi găsite suporturile și va exista o problemă cu crestăturile lor. Toate acestea nu este la fel de ușor cum se pare ca la prezentări

..

Dacă doriți să verificați cum ar arăta imprimarea modelelor dvs. pe imprimanta Zortrax M200 sau Zortrax inventare, puteți vedea rezultatul în programul demo Z-Suite. Acesta va arăta, de asemenea, timpul de imprimare și volumul de filament utilizat, ceea ce va permite să se estimeze costurile. Această cifră, de exemplu, necesită 24 de grame de filament (10,1 m de rolă) atunci când este umplut cu "mediu " și straturi tipărite de 0,14 mm grosime,. Completarea completă va utiliza 60 de grame de filament (25 de metri). Roll din acest material costă 207.87 de aur și conține 800 de grame de material, astfel încât cifrele de costuri vor ajunge la 6,24 zł și 15,60 zł. Nu numărăm curentul desigur.

Desigur, modelul poate descărca, modifica și tipărește singur. Asigurați-vă că ați lăudat efectele - un blog de software bun este un loc minunat pentru a face acest lucru.

Am încă un proiect și câteva teste în magazin.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Wideczet

Recomandat
Lasă Un Comentariu