Principal » Internet » Zipshare, sau cum Winzip caută noi drumuri de dezvoltare care merg în nori

Zipshare, sau cum Winzip caută noi drumuri de dezvoltare care merg în nori

Internet : Zipshare, sau cum Winzip caută noi drumuri de dezvoltare care merg în nori

Timp de mulți ani, diferitele software de compresie a datelor a fost popular datorită nevoilor utilizatorilor. Timpul, totuși, a făcut-o și în epoca, mai multe legături și purtători mai rapizi pe terabyte și-au pierdut semnificativ importanța. În mod similar, alternative gratuite, cum ar fi 7-zip sau chiar o funcție de compresie încorporată în ferestre. Rezultatul este căutarea unor astfel de producători de software noi modalități de dezvoltare. Winzipul popular a decis să folosească cloud-ul și să ofere serviciul său în ea.

Zipshare, așa-zips, deoarece cea mai nouă creație este o companie bine-cunoscută, în ciuda numelui, nu a fost un alt loc tipic pentru stocarea fișierelor Like-urile Dropbox și Google Drive. Cea mai importantă caracteristică este abilitatea de a comprima fișierele de pe partea serverului și de partajarea pachetelor zip pregătite. Site-ul web vă permite, de asemenea, să lucrați cu servicii deja existente, suport pentru casetă, Cloudme, Dropbox, Google Drive, Hightail și Sugarsync Oneedrive. Întregul vă permite să furnizați materiale comprimate altor utilizatori. După ce testele beta în curs vor fi disponibile în opțiunile gratuite și plătibile. Primul va conține o limită de fișier de 50 MB, materialele se vor fi disponibile pentru maximum 5 zile de la partajarea. Planul este de a include o funcție de plată pentru a transfera fișiere între diferite nori, gestiona toate fișierele, le protejează cu o parolă și, în final, manipularea fișierelor cu o capacitate mult mai mare, timp de până la 1 GB.

În prezent, toate funcțiile sunt disponibile gratuit, deoarece serviciul este în faza beta. După aceea, utilizatorul va putea să rămână într-un plan liber, pentru a cumpăra 40 $ cont Pro (în continuare, cu o limită de 50 MB) sau Ultimate pentru 10 $ pe lună. Va accepta acest serviciu și dacă are șansa de a se rupe? Teoretic, deoarece gestionarea numeroaselor date din diferite nori dintr-un loc este o funcție din ce în ce mai de dorit. Lucrul este că există o competiție sub forma lui Jolicloud. Timpul va arăta dacă direcția decojită de WinZip este o opțiune bună.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu