Principal » Windows » Ediția standard ZipGenius6.3.2.3115

Ediția standard ZipGenius6.3.2.3115

Windows  : Ediția standard ZipGenius6.3.2.3115

ZipGenius este un compresor de date bun, capabil să împacheteze fișiere la aproape toate cele mai populare formate de arhivă disponibile pe piață.

Programul are o interfață foarte simplă, capacitatea de a crea arhive zip de auto-extragere, o opțiune de compresie în 5 moduri, suport pentru scanere antivirus, statistici și funcții de criptare ale arhivelor. ZipGenius suportă peste 20 de formate (inclusiv RAR, ARJ, ACE, CAB, SQX, 7-ZIP, ZIP, RPM etc.) Inclusiv CD / DVD-uri stocate în standardul ISO9660 (.ISO, .NRG, .CMI). Au existat, de asemenea, posibilitatea de a testa arhivele create, pregătirea e-mailurilor cu atașamente (utilizând un client de poștă externă) și generând și comparând suma MD5.

ZipGenius Standard Edition este o ediție de bază a programului de comprimare a acestui producător. De asemenea, oferă versiunea ediției Suite cu un alt client FTP încorporat, care vă permite să trimiteți și să descărcați fișiere, un instrument de tăiere, permițându-vă să partajați fișiere mari la piese mai mici și suport pentru piei.

Atenţie!

  • Parched în paralel, Richer Edition Suite Edition este, de asemenea, disponibil pentru descărcare de pe portalul nostru în programe - accesorii - compresoare de fișiere.

Recomandat
Lasă Un Comentariu