Principal » Internet » Așa cum a fost anunțat, creșterea creșterii și reduce prețul

Așa cum a fost anunțat, creșterea creșterii și reduce prețul

Internet : Așa cum a fost anunțat, creșterea creșterii și reduce prețul

Ieri am informat despre introducerea de noi pachete GB extinse pentru abonații Office 365, astăzi a fost timpul pentru căile ferate. Potrivit anunțurilor, capacitatea liberă a crescut de la 7 GB existente la 15, prețurile spațiului suplimentar au fost, de asemenea, reduse.

Primul dintre schimbările se referă la toată lumea. Indiferent dacă înființezi un cont sau aveți de mult timp, baza liberă va fi de 15 GB. Acest lucru se aplică și proprietarilor de conturi vechi cu 25 GB. În cazul lor, se adaugă încă 10 GB de loialitate standard la standardul de 15 GB.

Onedrive egalizate în acest fel cu discul Google, care, pe care noi clienți oferă de asemenea 15 GB. Diferența este că în serviciul lui Googla este o zonă comună cu corespondență.

Prețurile și dimensiunea pachetelor cu GB suplimentare s-au schimbat, de asemenea,. În prezent, putem achiziționa 100 GB pentru PLN 8 și 200 GB pentru PLN 16 (puțin mai scump decât pachetele pe discul Google 'A). În plus, este încă posibilă extinderea capacității cu 3 GB datorită aplicației mobile (iOS, Android, Windows Phone) și până la 5 GB pentru invitația prietenilor. Deci, fără prea multe eforturi în Oneedrive pot fi obținute permanent de la 15 la 23 GB.

Dacă cineva nu a fost suficient, așa cum informează Microsoft-News.COM, Microsoft intenționează să adauge un plus de 20 GB suplimentar pentru utilizarea serviciului muzical Xbox (și sincronizați cu atenție muzica utilizând Oneedrive). Nu se știe că este data introducerii acestui pachet.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu