Principal » Android » Raportați o coliziune2.3

Raportați o coliziune2.3

Android  : Raportați o coliziune2.3

Raportați o coliziune este o aplicație, datorită căruia vom putea raporta cu ușurință orice companie de asigurări. De asemenea, merită instalarea acestui program pentru a putea lua rapid asistența rutieră, dacă este necesar.

Verificarea locației mașinii după un accident

Raportul programului O coliziune este disponibilă pentru descărcare complet gratuită și, în plus față de posibilitățile menționate mai sus, oferă, de asemenea, o serie de alte opțiuni utile, cum ar fi: verificarea locației dvs. exacte în momentul accidentului / coliziunii / eșecului, specificând data de Revizuirea tehnică a mașinii dvs. (vom primi o notificare de 10 zile înainte de termenul limită pentru termenul limită) și data sfârșitului asigurării auto (vom primi notificări în termen de 10 zile înainte de termenul limită).

Modelul declarațiilor după un accident

Raportul o coliziune oferă, de asemenea, acces la declarația de model de către făptuitor, cu care putem citi acest lucru pentru a vedea dacă toate informațiile de care aveți nevoie pe acesta vor fi plasate pe acesta. În cerere, vom găsi, de asemenea, sfaturi valoroase privind comportamentul în cazul unui accident sau coliziune. După raportarea daunelor prin intermediul programului de înlocuire auto descris, vom primi în termen de 12 ore de la trimiterea cererii.

Raportați o coliziune - cele mai importante caracteristici ale cererii:

  • Program gratuit pentru raportarea accidentelor și coliziunilor rutiere
  • Toate companiile de asigurări sunt acceptate
  • După raportarea daunelor de către aplicație în termen de 12 ore vom primi o mașină de înlocuire
  • Vă permite să apelați rapid pentru asistența rutieră
  • Acesta conține sfaturi valoroase privind comportamentul după un accident sau o coliziune rutieră

Recomandat
Lasă Un Comentariu