Principal » Internet » Zenly introduce "clasamentul scaunului la domiciliu". Carantină ca un tip de concurență

Zenly introduce "clasamentul scaunului la domiciliu". Carantină ca un tip de concurență

Internet : Zenly introduce

Creatorii Snapchata au creat o dată o aplicație diferită, mai puțin cunoscută numită Zenly. Acțiunea sa este destul de deranjantă. Distracție vă împărtășește locația cu prietenii. Acum, în epoca pandemiei, creatorii ei au venit cu o nouă modalitate de a utiliza aplicația.

Zenly la Dystopia pentru iubitorii de confidențialitate. Aplicația urmărește în mod constant locația utilizatorului și îi conferă tuturor prietenilor săi. Afișați chiar starea bateriei unui smartphone o astfel de persoană. În plus, solicită date precum numărul de telefon sau data nașterii.

Până în prezent, ideea sa principală a fost de a lăuda în cazul în care utilizatorul rezidă în prezent și cu cine. În epoca de pandemie, ideea ei a pierdut practic sensul. Creatorii lui Zenly au decis să acționeze invers. Acum, aplicația oferă un clasament de prietenie, cel mai adesea petrec timp la domiciliu.

Carantină ca distracție. În aplicație a existat o provocare "Rămâneți în case". Dar, din fericire, el nu numai că sa încheiat pe Tomfoolery. Aplicația a adăugat, de asemenea, o hartă care arată numărul persoanelor infectate cu coronavirus într-o anumită țară sau stat în cazul Statelor Unite. Probabil nu prea adesea actualizat. Unele date sunt întârziate cel puțin o zi - ca raportează marginea.

În tabelul lider există un prieten de cinci prieteni care se află cel mai adesea acasă. Dacă ne găsim într-o par cu ei, veți găsi și clasamentul. Creatorii subliniază că aplicația poate începe să funcționeze numai după câteva zile de ședință acasă. Algoritmul stabilește mai întâi, unde este localizat. În acest fel, în viitor, ei vor determina dacă de fapt nu am plecat.

Doriți să urmăriți în mod regulat dezvoltarea Koronavirus în Polonia? Verificați aplicația Internet dedicată acestui lucru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu