Principal » Internet » Din motive de securitate, Google modifică adresa calendarului dvs.

Din motive de securitate, Google modifică adresa calendarului dvs.

Internet : Din motive de securitate, Google modifică adresa calendarului dvs.

Se pare că adresa serviciului de internet nu contează mult. Adevărul, cu toate acestea, este diferit, ceea ce arată exemplul de calendar Google. Compania a decis să schimbe adresa în care va fi disponibilă. Toate acestea pentru a îmbunătăți securitatea. De acum înainte, are propriul subdomeniu.

Într-o scurtă declarație oficială, angajații companiei nu prezintă motivele precise pentru această decizie. Se știe doar că este vorba despre "a continuat să crească securitatea ". Încă o adresă veche www încă.Google.COM / Calendar funcționează dreptul, dar în curând va fi redirecționat la unul nou, folosind un subdomeniu separat: Calendar.Google.Com, care este de a garanta cel mai mic efect asupra clienților. Rețineți, totuși, interpreții că utilizatorii pot găsi unele probleme legate de această modificare - Cererile trebuie adaptate la adresa modificată sau într-un mod adecvat de a gestiona redirecționarea menționată în timpul schimbului de date.

Aceeași situație se referă la aplicațiile clienților care într-un fel pars adresa de calendar. Dacă folosim un browser de la notificările Calendar Google, aceasta ne va informa din nou despre necesitatea de a fi de acord să le afișeze: adresa anterioară se aplică la o altă adresă, prin urmare, este necesară și nu ar trebui să trezească nicio preocupare negativă. Modificările vor intra în vigoare la sfârșitul lunii septembrie.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu