Principal » Internet » Cu un smartphone la Rio: Aplicații pentru Jocurile Olimpice

Cu un smartphone la Rio: Aplicații pentru Jocurile Olimpice

Internet : Cu un smartphone la Rio: Aplicații pentru Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice din Rio de Janeiro încep un moment. Sportivii sunt deja la fața locului, unii au participat la prima competiție, iar o mare ceremonie de deschidere a fost planificată vineri. Dacă doriți să urmați rezultatele sau să arătați că vă sprijiniți, vă recomand mai multe aplicații.

Calendar și rezultate

Este greu să urmezi toate jocurile și toate disciplinele, motiv pentru care începeți aplicații simple, oferind în mod regulat cercetarea și clasificarea medaliei. Începe să scadă din Rio 2016 pentru Android și iOS - aplicația oficială olimpică, în care se află calendarul meciului și medalia și rezultatele actuale ale concursului. Înainte de a începe, puteți alege fusul orar, care în acest an este foarte important - Rio este de 5 ore "în spatele nostru " - țările pe care le majorăm și 3 sporturi preferate

[1/2

În cele din urmă, merită să ajungem la un calendar care va arăta termenii competiției, iar rezultatele sunt, de asemenea, actualizate. Aplicația Riocal pentru Android și IOS va economisi rapid în calendarul sistemului din perioada de concurență, luând în considerare fusul orar și va monitoriza modificările în mod regulat. După competiție, rezultatele și prenumele medaliștii au pus în calendar. Aceasta este o modalitate foarte practică și minimalistă de urmărire a Jocurilor Olimpice.

[1/2

Știri, fotografii, videoclipuri

..

În opinia mea, cea mai bună aplicație cu știri sportive a pregătit principalul expeditor britanic. BBC Sport este disponibil pe Android și iOS. Un avantaj imens al aplicației este abilitatea de a vă asigura propria "revista" cu mesaje privind numai sporturile selectate sau numai Rio 2016. În depozitul meu propriu, informații de la peste 300 de departamente, dedicate atât disciplinelor individuale, cât și echipelor populare din Marea Britanie. Dacă nu interferați cu mesajele dvs. în limba engleză, aceasta este cea mai bună alegere.

[1/2

Merită adăugând că BBC a produs, de asemenea, un mare film promoțional cu ocazia Olimpiadei.

Jocurile Olimpice 2016 pe BBC - cel mai mare spectacol de pe Pământ - BBC Sport

Un departament special dedicat jocurilor Olimpice sa aflat, de asemenea, în aplicația WP Sportowefakty pentru Android și IOS (fostă WP Sports), deși în prim plan, mesele de fotbal și Ekstraklasa. În partea dedicată jocurilor, putem citi cele mai recente știri, vizionați filme și, în curând, vă familiarizați cu rezultatele unor turnee mai importante și realizări ale polilor. Unii pot convinge departamentul cu bârfe din lumea sportului, alte oportunități de lectură pentru discipline mai puțin populare, cum ar fi rugby, snooker sau garduri.

[1/2

Când este vorba de știri polonez, merită să se uite în aplicația Sport.PL Live pentru Android, IOS și Windows Phone. Aici, de asemenea, în afară de departamentele dedicate unor discipline sportive specifice, a existat o parte dedicată Jocurilor Olimpice din Rio.

[1/2

Dacă preferați să urmați sporturile și echipele preferate, merită să verificați revizuirea sportivă și Onet Sport. De la aplicațiile străine merită atenție este, de asemenea, Jocurile Olimpice NBC, cu mesaje prezentate de expeditorul american.

Jocurile Olimpice din Rio vor putea viziona datorită transmisiilor poloneze. Materialele din competiție vor fi disponibile în aplicația TVP Stream pentru Android, IOS și Windows Phone.

Jocuri și jucării

Cu ocazia Jocurilor Olimpice, mai multe jocuri au fost lansate în Rio. În opinia mea, cel mai bun este Rio 2016 - Aventuras de Tom pentru Android și ios, se îndreptau în primul rând pentru copii. Tom, Mascot Paralimpiade, trece prin medalii ulterioare și de câștig. La succesul reflexelor nevoii sărind peste obstacole și ingeniozitate - din când în când, Tom trebuie să folosească unul dintre instrumentele lor pentru a învinge un obstacol mai complex.

Cel de-al doilea joc al unui foarte frumos, recomand, de asemenea, jucătorii mai în vârstă, Rio 2016 - Vinicius rulează pentru Android și iOS. Există o mascotă olimpică în ea, Tom care conduce prin peisajul brazilian la Rio. Sarcina jucătorului este de a evita obstacolele, colectarea de medalii și evitarea animalelor în junglă.

Rio 2016 - Vinicius Run

Cu ocazia Rio 2016, au fost eliberate și alte jocuri precum Jocurile Olimpice Rio 2016 și campionii de scufundări Rio 2016, dar, în opinia mea, nu oferă o astfel de divertisment ca și cei cu profesii mascote.

Nu se înveseli nu o cale fără steagul de față, așa că recomand o mare aplicație de față poloneză față pentru Android și iOS. Puteți impune cu ușurință un steag de față și puteți adăuga o semnătură.

[1/2

În acest stil, am recomanda, de asemenea ISUPPORT RIO 2016, în cazul în care putem găsi cadre legate de Jocurile Olimpice.

Fi mai înțelept decât comentatorul

Din păcate, nu am găsit nici o aplicație care prezintă istoria Jocurilor Olimpice in Polish. Cu toate acestea, dacă vă simțiți confortabil de lectură în limba engleză și doriți să scânteie cunoștințele înainte prietenii, recomand db Olympian pentru Android. Aceasta este o enciclopedie portabilă în care există informații despre Jocurile Olimpice de vară și de iarnă, medalii marcate, disciplinele, reprezentările țărilor și altele asemenea. Navigarea poate fi plictisitoare, dar aceasta este o sursă de cunoștințe de neînlocuit despre jocurile vechi și noi.

[1/2

O mulțime de informații se află și în aplicația oficială a MKOL - Jocurile Olimpice - dar din partea tehnică Olimpică DB este mai bine pregătită. Din păcate, niciunul dintre ele nu funcționează fără conexiune la internet.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu