Principal » Internet » SIMLOCK PHOTO IN ORANGE - Cât costă,

SIMLOCK PHOTO IN ORANGE - Cât costă,

Internet : SIMLOCK PHOTO IN ORANGE - Cât costă,

SIMLOCK este o protecție specială pe telefoanele mobile sau smartphone-urile. De regulă, producătorul este asumat la cererea operatorului, astfel încât clientul să nu poată utiliza autorizația cardurilor SIM de la alți operatori. Din fericire, există o posibilitate de simlock. În acest ghid discutăm fotografia simlock din Orange - cât de mult este nevoie și cât costă.


1. Cel mai bine este să mergeți la Salonul Companiei Orange, deoarece pentru facilitățile partenere se poate întâmpla (deși aceasta nu este o regulă) că imaginea SIMLOCK nu va fi posibilă.
2. Trebuie să luați toate documentele importante - confirmarea achiziționării unui telefon pe rețeaua Orange, împreună cu data achiziționării și a numărului IMEI.
3. Costul fotografiei lui Simlock în salonul Orange este PLN 77.
4. Dacă toate documentele sunt de acord, plătim o taxă în caseta de numerar în camera de zi și apoi ne întoarcem la consultant cu confirmarea plății.
5. Consultant plasează o comandă cod Pentru numărul nostru de telefon / IMEI.
6. Apoi, trebuie să așteptați un cod care va fi trimis prin SMS - timpul mediu de așteptare este 24 de ore. Dacă durează mai mult, atunci reveniți la camera de zi și explicați problema.
7. Când primim codul, treceți prin procedura descrisă în mesajul SMS, după care repornire Mobile / smartphone.
8. Ready - SIMLOCK este eliminat, astfel încât să putem folosi cartela SIM a altui operator.

Recomandat
Lasă Un Comentariu