Principal » Internet » Prea mult de TVN24? O altă victimă a ecranului ars la televizor

Prea mult de TVN24? O altă victimă a ecranului ars la televizor

Internet : Prea mult de TVN24? O altă victimă a ecranului ars la televizor

În februarie 2021. Întreaga Polonia a fost istoria domnului Tadeusz de la Kielce, care a cumpărat marca Sony pentru peste 10.000, iar după un an și jumătate de ani de utilizare, sa plâns de dungile verzi care au apărut permanent pe ecran. Motivul a fost să vizionați programul de informații TVP care conține o mulțime de elemente de imagine statice. A fost așa-numita. retenția sau arderea permanentă pe matrice. Acum sa întâmplat o poveste similară cu o femeie din Gdansk, deși a urmărit un alt program.

Așa cum oferă Dziennik Bałtycki doamna Hanna cumpărat în august 2019 65 inch Sony OLED AF8 TV. După 10 luni de utilizare pe matricea receptorului din colțul din stânga al ecranului, curelele și un punct au apărut, precum și dungi. Toate aceste elemente ale imaginii au avut loc pe ecran și nu a vrut să dispară.

În legătură cu acest magazin Gdańszczanka numit RTV Euro AGD pentru a face publicitate TV. Următoarea zi a angajatului Site-ul a apărut la ea acasă. Diagnostic. O defecțiune în funcție de servisitor a avut loc ca urmare a vizionării programelor de informare, inclusiv TVN24 pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Da, ca un pan Tadeusz de la Kielce, a fost aici pentru nerespectarea informațiilor din ghidul producătorului. Imaginile statice afișate în același loc de mai multe ori sau pentru un timp mai lung pot duce la retenția menționată mai sus, adică consolidarea lor pe matricea OLED.

În cazul doamnei Hanna, serviciul nu și-a recunoscut reclamațiile sau recurs. Ce mai rău pentru ea, chiar a avut o garanție redundantă care acoperă propria protecție împotriva daunelor. Și aici nu putea conta pe nici un ajutor. Acest lucru se datorează faptului că trebuia să se aplice numai din ianuarie 2021., Iar vina a avut loc în august 2020.

Residența Gdańsk este atât de stânga pe gheață. "Ratele pentru receptor pe care îl plătesc astăzi " - a spus zilnicul baltic un proprietar amuzant.

De ce a primit domnul Tadeusz și doamna Hanna nu? Potrivit Sony, deciziile site-ului se desfășoară pe baza analizei notificării primite. Compania a subliniat că nu a reușit să se manipuleze ca unul dintre motivele posibile pentru refuzul de a recunoaște plângerea.

În cazul domnului Tadeusz, filiala Samsung, care a propus să cumpere un televizor Qled pentru jumătate din prețul pieței. Cazul rezidenților Gdańsk, în timp ce așteaptă încă finala.

Fenomenul de ars-matrice OLED este real, dar apare relativ rar, și în principal în cazuri extreme extreme. În principal legate de vizionarea programelor de informații care conțin numeroase elemente de imagine statice. Cu diverse utilizare TV, jocurile de jonglerie, aplicațiile și televiziunea VOD - nu ar trebui să existe. Noile modele de televizoare OLED au multe mecanisme de reducere a riscului de așa-numitul. Retenția imaginii - prin pixeli subtili de schimbare la screensavere, precum și așa-numitele. Ciclurile de compensare care pot apărea atunci când receptorul este oprit.

Jakub Krawczyński

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Smart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu