Principal » Internet » Zachelem

Zachelem

Internet : Zachelem

Recurenta de colectare este utilizată pentru a stoca bilete periodice electronice pentru comunicarea colectivă în mai multe orașe din Polonia.

Pasagerii de colectare vor profita de pasagerii de comunicare a următoarelor orașe poloneze: Włocławek, Tomaszów Mazowiecki, Łódź, Rzeszów, Inowrocław și Nysa. Aplicația funcționează într-un mod simplu. În primul rând, trebuie să creați un cont în serviciul pe site-ul web Websel.EN. Apoi alegeți orașul interesant și cumpărați unul dintre biletele disponibile în ofertă. După conectarea la un cont într-o aplicație mobilă, biletul achiziționat va fi vizibil și posibil pentru a afișa servicii adecvate în timpul controlului biletelor. Acest lucru îl va pune la dispoziție tot timpul - chiar și atunci când schimbăm smartphone-ul de pe care îl folosim, instalează doar aplicația pe noul dispozitiv. Și dacă se întâmplă că vom trece bateria pe telefonul smartphone, atunci când verificați biletul de către controlere, introduceți doar numărul de pesel, iar datele noastre vor fi descărcate din sistem și vor servi ca bază în timpul controlului.

Informații suplimentare despre serviciu sunt disponibile pe site-ul web al site-ului web.EN. Programul este destinat pentru iPhone 'y și iPady.

Recomandat
Lasă Un Comentariu