Principal » Internet » Întotdeauna și oriunde fără limite - Nou Internet de la Play

Întotdeauna și oriunde fără limite - Nou Internet de la Play

Internet : Întotdeauna și oriunde fără limite - Nou Internet de la Play

Conferința de presă de joc tocmai sa încheiat. La vremea ei, operatorul a reamintit că era pe piața poloneză timp de 6 ani, iar în domeniul său de aplicare există mai mult de jumătate din populația țării noastre. Astăzi, brandul online de joc a suferit o pensionare bine meritată, iar un internet complet nou a intrat în locul său.

Operatorul a ieșit din ipoteza potrivită că majoritatea abonaților nu știu cât de mult GB este capabilă să trimită un lunar și cât de mult au nevoie de ele. Nu există limite în noua ofertă pentru prima jumătate a anului, care se aplică tuturor standardelor de transfer de date - nu numai LTE. Prețul utilizării în continuare a formulei nelimitate de 4G LTE este, de asemenea, tentant - pentru PLN 29.99 (taxă de activare) Vom primi o cartelă SIM, 25 GB pentru utilizare (+5 GB dacă contractul este încheiat la distanță sau, de exemplu, prin intermediul unei distanțe sau, de exemplu, Internetul), cu noaptea de transfer (de la miezul nopții la 9 dimineața) este complet gratuit și nu se ia în considerare la limită.

[1/2

Costurile cele mai ieftine de abonament PLN 49.99. Mai mare, în afară de 25 GB de date, conțin, de asemenea, foarte mari (o mie, două mii trei mii) pachete de SMS gratuit. Alte 25 de GB costă 10 zloți, iar pentru 20 de zloți puteți scăpa de orice restricții. Este important faptul că viteza de conectare nu este, de asemenea, limitată, astfel încât să putem descărca la viteza pe care echipamentul și infrastructura locală le va oferi. Oferta analogică a fost introdusă pentru companii. Dacă cineva imediat la semnarea contractului decide pe internetul nelimitat, el va plăti facturi cu 20 de zloți mai mici pentru primele 6 luni.

[1/2

Desigur, puteți cumpăra diverse dispozitive cu un abonament. Oferta include routere staționare și portabile bine cunoscute, modem USB, precum și tablete interesante - inclusiv comutatorul Acer testat recent.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu