Principal » Internet » Decizia surprinzătoare a Sony privind PlayStation

Decizia surprinzătoare a Sony privind PlayStation

Internet : Decizia surprinzătoare a Sony privind PlayStation

Anul 1999, Connexul Connexix Inexistent emiteză stația de joc virtuală (VGS), emulatorul consolei PlayStation pentru Windows PC și Macintosh, care duce instantaneu la o luptă instanței de la Sony. Prima audiere se termină cu ratatul japonezului, dar, în cele din urmă - după recurs - o companie din Tokyo se referă la victoria, forțând distribuția VGS să se oprească. Cine ar crede, prin urmare, că 19 ani mai târziu, Sony va profita de ajutorul creatorilor de emulatori...

PlayStation Classic, anunțat pe 3 decembrie a acestui an. Retroconsolka cu 20 de jocuri preinstalate, după cum se dovedește, utilizează emulatorul redarmat PCSX Open Source 'PCSX.

Deoarece instrumentul a fost lansat sub licența GPL, compania o poate folosi în scopuri comerciale. Tot ce trebuie să faceți este să furnizați informații despre autor, precum și codul sursă, permițând în același timp redistribuirea și modificarea. Potrivit istoricului de joc Cifaldi, responsabil pentru dezvăluirea informațiilor, corporația intenționează să păstreze cerințele.

În același timp, încă o curiozitate este însoțită de: Sony are, de asemenea, un emulator proprietar al primei PlayStation, creat pentru un PSP portabil, care este utilizat în prezent pe Viti, succesorul a spus handheld. Deci, unde, prin urmare, ideea de a ajunge la o altă soluție (liberă)? Există posibilitatea ca producția "clasic " să fie o companie terță parte. Acest lucru este, desigur, nu contează, caută din perspectiva utilizatorului final, dar corporația poate pur și simplu să nu dorească prea multe soluții.

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> Gamingofograming

Recomandat
Lasă Un Comentariu