Principal » Gaming » Câștigați bani pe jocuri - piața comunitară Steam

Câștigați bani pe jocuri - piața comunitară Steam

Gaming  : Câștigați bani pe jocuri - piața comunitară Steam

Steamul este un loc unde puteți par cu ușurință bani - o ofertă uriașă, promoții continue - încurajează să ajungă la portofel, dar de la decentă este posibil să faceți o banii destul de decente. Toate datorită pieței comunității Steam. Cum să o facă? Suntem deja explicați. 

Pentru a putea vinde ceva pe Steam, o plată este necesară pe site. Dacă jocurile noastre au fost activate extern (prin meniul de joc - activați produsul pe Steam), sistemul nu recunoaște acest lucru ca o îndeplinire a stării. Trebuie să faceți o plată - puteți cumpăra un joc dintr-o reducere sau dintr-un element. Cele mai ieftine obiecte pentru echipa de echipă 2 vor ieși.

Când verificarea datelor pe Steam sa aflat deja în spatele meu, după ce perioada de tranziție a trecut, putem începe să câștigați jocul. Multe jocuri disponibile pe Steam generează cărți de colectare cu aburi care pot fi colectate și convertite la premii. Dacă nu sunteți interesat de aditivi, reduceri și creșterea nivelului contului dvs., îl puteți vinde. Du-te la echipament pentru a alege opțiunea de vânzare. Este în valoare de personalizarea prețului la tendințele actuale și așteptați un cumpărător. În mod similar, cazul arată cu vânzarea de articole pe care le debloch în jocuri. Putem vinde obiecte virtuale de la DOTA 2, Counter-Strike: Ofensive Global Ofensive și Team Fortress 2, Warframe și Calea Exilului. Cele mai multe articole și cele mai bune preturi vor realiza pe obiectele din primele trei jocuri. 

Cât de mult puteți câștiga? Elemente de bază care apar destul de des în jocuri sunt la prețuri pentru o duzină de zeci de eurocenți, dar dacă avem o mulțime de fericire, putem debloca mult mai valoroase articole. Cele mai scumpe produse disponibile pe piața comunitară Steam costă câteva sute de euro și interesante: există cumpărători care doresc să plătească astfel de bani, de exemplu. Pe cuțitele de elită în contra-grevă: ofensivă globală.

Recomandat
Lasă Un Comentariu