Principal » Android » Zara11.2.0

Zara11.2.0

Android  : Zara11.2.0

Zara este aplicarea oficială a unei rețele populare de magazine care sunt disponibile atât staționare, cât și online. Vom găsi informații despre cele mai recente tendințe de modă, cataloage promoționale și multe, multe altele.

Cumparati in Zara online

Înainte de a utiliza programul ZAPA, putem activa opțiunea de notificare, datorită căruia vom putea urmări comenzile dvs., verificați dacă mărfurile sunt în depozit, rezervați fermecător în magazinele selectate și participă la evenimente speciale organizate de Zara.

Completați stilizarea

Hainele și add-urile individuale au fost împărțite în categorii, iar în afară de Zara vă permite să căutați produse pe baza criteriilor specificate de utilizator. Fiecare produs conține o descriere detaliată și o fotografie. În plus, în unele articole există propuneri, datorită căruia vă putem completa stilizarea (de ex. Pungă de potrivire a cămășilor sau pantofi compuse ideal din pantaloni aleși de noi).

Costuri de livrare

ZARA vă permite să cumpărați articole online cu opțiunea de a primi în magazinul de rețea Zara selectat (gratuit), pentru dulapul de parcelă (PLN 9.90 sau gratuit pentru comenzi pe PLN 200) sau pentru adresa indicată de utilizator (PLN 9.90 sau gratuit pentru comenzi peste 200 PLN).

Cele mai importante caracteristici:

  • Aplicația oficială a magazinelor Zara
  • Posibilitatea de a vedea haine și accesorii împărțite în categorii
  • Motor de căutare încorporat
  • Opțiunea de a comanda bunuri la casa dvs. sau la magazinul dvs. selectat
  • Chat disponibil

Recomandat
Lasă Un Comentariu