Principal » Internet » Am uitat parola la routerul TP-LINK - cum să vă recuperați?

Am uitat parola la routerul TP-LINK - cum să vă recuperați?

Internet : Am uitat parola la routerul TP-LINK - cum să vă recuperați?

Ați pierdut sau uitați parola la routerul TP-LINK? Mai jos sunt sfaturi care vor facilita o soluție la routerul TP-LINK. Sfaturi se aplică următoarelor modele: Routere wireless - standard N, 300MB / s; Routere wireless - standard N, 150MB / s; Routere wireless, standard G, 54MB / s; Routere wireless N750 de două dimensiuni; Routere wireless N600 cu două gamă; Routere wireless N900 cu două dimensiuni.


Merită să ne amintim că prin numele de utilizator și parola implicită la 'admin '. Dacă am modificat aceste setări mai devreme, ar trebui să resetați manual routerul. Acest lucru este asociat cu restabilirea setărilor implicite, deci merită să faceți o copie a setărilor.
Recuperarea parolei la routerul TP-LINK - Metoda 1:
1. În timpul lucrării routerului, apăsați și țineți-l pe Onk. 10 secunde buton resetare, care este situat pe partea din spate a dispozitivului.
2. În acest fel, după câteva secunde, veți reporni dispozitivul și veți restabili simultan setările implicite.
3. Numele de utilizator și parola la 'admin '.
Recuperarea parolei pentru routerul TP-LINK - Metoda 2:
1. Opriți routerul Tăiere.
2. Apăsăm și țineți apăsat butonul resetare. În acest timp, fără a lăsa butonul, porniți alimentarea și apoi așteptăm OK. 15 secunde.
3. După. 15 secunde, lăsați butonul de resetare, și apoi ne așteptăm să reporniți cu setările implicite restaurate.
4. Numele de utilizator și parola la 'admin '.
5. Adresa IP a routerului trebuie modificată la: 192.168.1.1.
6. Pentru ca routerul să funcționeze corect, IP-ul calculatorului ar trebui să fie din același interval ca și Routerul IP: 192.168.1.X (X este de la 2 la 253), Masca de subrețea este: 255.255.255.0, Iar poarta implicită este: 192.168.1.1.
Mai jos prezentăm o listă de modele, împreună cu versiunea hardware și o versiune a companiei, care poate fi resetată utilizând prima dintre metodele descrise aici. Dacă avem un router în afara următoarei liste, utilizați a doua metodă. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu