Principal » Android » Zang5.3.2

Zang5.3.2

Android  : Zang5.3.2

Zang este un comunicator Internet pentru smartphone-uri și tablete cu Android, care vă permite să efectuați conversații video în calitate HD și poate fi o alternativă la NP. Pentru Skype 'a.

Pentru a utiliza aplicația Zang, specificați mai întâi numărul dvs. de telefon și apoi creați un cont utilizând adresa dvs. de e-mail în acest scop. După finalizarea acestor formalități, putem începe să folosim Zang. Aplicația vă permite să conectați videoclipul în calitate HD, precum și discuțiile vocale de ghidare și în calitate HD. Producătorul programului subliniază că calitatea înaltă a apelurilor va fi menținută chiar și atunci când găsim pe o rețea de putere slabă, de exemplu. 2g. Zangi este, de asemenea, un chat în care putem vorbi cu prietenii, trimitem fotografii, date despre locația noastră sau una dintre numeroasele cărți de benzi desenate dezvoltate pentru nevoile de.

Potrivit Zangers, aplicația este atât de optimizată pentru a salva bateria pe telefonul smartphone sau tabletă. Avantajul lui Zangi trebuie, de asemenea, să fie un nivel ridicat de protecție a vieții private pentru comunicare, iar acest lucru se datorează criptării RSA 2048. Dacă vrem să numim un mod tradițional, pe numărul utilizatorului din afara Zang, putem folosi și această opțiune prin plata pentru fiecare minut de conexiune. Lista de prețuri este disponibilă aici.

Recomandat
Lasă Un Comentariu