Principal » Android » Castelele poloneze4.0.2

Castelele poloneze4.0.2

Android  : Castelele poloneze4.0.2

Castelele poloneze sunt o aplicație smartphone și tablete cu un sistem de operare Android care vizează persoanele care intenționează să viziteze o varietate de castele în Polonia.

Programul generează o hartă care conține 264 castele care pot fi vizitate în diferite colțuri ale țării noastre. Doar faceți clic pe orice cifră sau număr vizibil pe hartă pentru a mări și a vă familiariza cu acest tip de atracții turistice disponibile într-o anumită regiune.

Lacatele individuale sunt, de asemenea, prezentate în imagini. Pur și simplu a suferit, găsim evaluarea utilizatorului, precum și numărul de kilometri de care avem nevoie pentru a depăși obiectivul. Interesant, putem adăuga castele selectate la favorite, căutând locurile Suntem interesați sau sortăm pe baza turiștilor sau a distanței.

Merită adăugată că aplicația Poloneză Castele este disponibilă nu numai în versiunea limbii poloneze, ci și cehe, germană, engleză, maghiară, slovenă și ucraineană, astfel încât să fiți interesați de străini care intenționează să viziteze Polonia.

Recomandat
Lasă Un Comentariu