Principal » Internet » Înlocuiți-vă curentul dvs. "fereastră" în Windows 9. Partea întâi: desktop-uri virtuale

Înlocuiți-vă curentul dvs. "fereastră" în Windows 9. Partea întâi: desktop-uri virtuale

Internet : Înlocuiți-vă curentul dvs.

Potrivit rapoartelor recente, Windows 9 ne va aduce schimbări suficient de semnificative pentru interfața cu utilizatorul. Asa numitul. Cureaua sigură, în retur, utilizatorii sunt de a primi desktop-uri virtuale, similare cu cele cunoscute din desktopul Unity din Ubuntu. Fă ceva, totuși, se află în calea spre azi, chiar înainte de lansarea noului lansare de sistem de la Microsoft seamănă cu edițiile mai mari ale Windows 9? Nu, putem găsi cu ușurință programe care ne vor permite să folosim o astfel de funcție. Vă invităm să revizuiți.

Înainte de a începe să instalăm software-ul cu cuvântul "Hururaaa " pe buze, merită să luați în considerare ce desktopuri virtuale sunt, deoarece le putem folosi și dacă se dovedesc a fi o soluție utilă. În mod implicit, Windows nu ne oferă o astfel de funcție. Conducem un sistem și avem un desktop cu un tapet care constituie spațiul de lucru. Desktop-urile virtuale vă permit să creați mai multe astfel de locuri fără a aplica modificări hardware (și, prin urmare, achiziționarea unui monitor suplimentar). Dacă lucrăm în fiecare zi cu una sau două aplicații, nu vom simți diferența aici, iar în cel mai rău caz, utilizarea lor doar ne face dificilă. Cu toate acestea, dacă începeți mai multe aplicații, ocupând în același timp o mare parte a spațiului de lucru și am dori să vă așezați, soluția se va dovedi a fi foarte utilă.

Datorită valorii virtuale, putem pregăti locuri separate pentru diferite sarcini: un desktop de lucru pentru a lucra cu textul, celălalt desemnat pentru browser, în locul trei, plasăm aplicații multimedia, iar în cel de-al patrulea software specializat utilizat la locul de muncă. Aceasta este, evident, o diviziune contractuală și un număr de eșantion de desktop-uri. Unele dintre aplicațiile care furnizează desktop-uri virtuale permit un control precis al comportamentului lor, numărul și metoda de comutare între ele. Să ajungem la programele pe care le putem folosi sistemul la metamorfoză.

[1/2

Prima aplicație la care am dori să o acordăm atenția este mică NSPACES. Programul este gratuit pentru uz non-comercial, așa că am folosit-o cu succes acasă. Aplicația oferă patru desktop-uri virtuale, un comutator într-o tavă de sistem, precum și previzualizare ca aspect desktops. Puteți bloca accesul la aplicație cu o parolă și configurați comenzile rapide de la tastatură pentru a comuta rapid între desktop-uri. Dezavantaje? Într-adevăr, pentru utilizatorii mai avansați, un număr de opțiuni disponibile sunt insuficiente nspaces. Mai mult, cererea de dezvoltare a încetat în 2012 și, de exemplu,. pe Windows 8.1 Afișează informații despre erorile legate de .Net (deși aceleași lucrări de comutare desktop). Dacă nu aveți nevoie de o combină, și utilizați Windows 7 sau un sistem mai vechi, vă recomandăm.

A doua aplicație este dexpot. Cineva care a devenit interesat de tema desktopurilor virtuale din Windows au auzit cu siguranță despre el: programul este dezvoltat în mod activ, echipat în mod constant cu noi caracteristici, iar acum funcționalitatea ei poate provoca o durere de cap. Dexpot ne permite să configuram de la 2 până la 20 de desktop-uri virtuale. Fiecare dintre ele poate fi configurat separat. au o rezoluție diferită, sunete de activare și screensavere, precum și o blocare a parolei (de ex. Pentru a bloca accesul la spațiul de lucru în care avem de a face cu afacerile companiei). Aplicația vă permite, de asemenea, să începeți automat software-ul în conformitate cu regulile stabilite, cum ar fi. După prima intrare la desktop va lansa un browser web. Este, de asemenea, posibil să ascundeți elementele cum ar fi pictogramele, bara de activități și butonul Start și bara de stare.

puterea O Dexpot sunt de asemenea incluse în modulele de aplicație suplimentare: Director Fereastra afișează toate toate desktop-uri, previzualizări desktop full-screen, împreună cu conținutul lor, managerii desktop portabile afișate pe partea laterală sau în partea de jos a ecranului, și în cele din urmă asistentul afișarea informații cu privire la spațiul de lucru al ferestrelor. În mod implicit, modulele inactive vă permit, de asemenea, să adăugați efect animat cu cub 3D, modificări automate de fundal sau chiar configurați gesturile mouse-ului. Vă încurajăm cu tărie să încercați această aplicație: inițial, poate duce la numărul de funcții disponibile la aplicațiile de bază. Schimbarea setărilor nu este necesară. Pentru utilizatorii avansați, acest lucru va fi o mare oportunitate de a personaliza cu exactitate desktop.

O altă aplicație recomandată este virtuală. Acesta reprezintă un compromis între simplitate și nspacele puternice dexpot, astfel încât să puteți presupune că oferă un număr moderat de opțiuni. De asemenea, este posibil să creați până la 20 de deskturi diferite aici, fiecare dintre ele poate avea un nume separat. ViTUAWIN vă permite să configurați comenzile rapide de la tastatură pentru a comuta între desktop-uri utilizând mouse-ul și specificați comportamentul în momentul trecerii către un alt desktop. Aplicația are o funcție de configurare a funcțiilor pentru Windows. Le recunoaște după numele ferestrei clasei sale sau numele procesului, și apoi puteți specifica opțiuni suplimentare, cum ar fi. Închiderea automată, afișarea pe fiecare desktop sau gruparea într-un singur loc. Avantajul său suplimentar este numeroase module disponibile pe pagina oficială a proiectului. Trebuie totuși să recunoașteți că unii sunt destul de vârsta și nu pot lucra în noua versiune a programului sau a sistemului de operare.

[1/2

Alegerea interesantă pare, de asemenea, YOD 'm 3D Deși această aplicație este în ipotezele, mai degrabă, oferă panouri rotative cu efect cu cub tridimensional. Acesta oferă patru desktop-uri, suport pentru gesturile mouse-ului și comutarea utilizând tastatura. Deși nu a fost dezvoltat de mai mulți ani, funcționează complet corect pe cea mai recentă versiune de Windows.

Ultimul dintre desktop-urile recomandate de aplicații este un mic program care face parte din suita Sysinternal, furnizată de Microsoft. Aplicația nu este dezvoltată timp de doi ani, dar se ocupă cu sarcina primară, oferind astfel desktop-uri suplimentare. Oferă patru, permite, de asemenea, comutarea rapidă între ele utilizând comanda rapidă configurată de pe tastatură. Pe această opțiune se încheie.

Sperăm că această scurtă prezentare generală vă va ajuta să alegeți aplicația potrivită pentru a încerca funcțiile de desktop virtuale. În cele din urmă, trebuie, totuși, să avertizăm împotriva ceva: deși vă recomandăm să încercați această soluție, totuși, trebuie să avertizăm, de asemenea, din cauza comodității pe care o oferă, poate face. Nu e de mirare că desktopurile virtuale sunt cunoscute de ani de zile în OS X și multe medii grafice Linux. Ele oferă o convenabil de lucru cu mai multe aplicații, fără a cumpăra echipamente suplimentare. Pe o caracteristică similară, construită în sistemele de la Microsoft va aștepta premiera de Windows 9.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu