Principal » Internet » Avantajul lumii 950 XL va fi acces la baterie

Avantajul lumii 950 XL va fi acces la baterie

Internet : Avantajul lumii 950 XL va fi acces la baterie

Microsoft va arăta noi, mult așteptate de top Lumi. Vom vedea Lumia 950, precum și modelul 950 XL. Noi smartphone-uri vor funcționa sub controlul Windows 10 Mobile și specificațiile ofertei demne de dispozitivele cu cel mai înalt raft. Pe de altă parte, cel puțin Lumia 950 XL pe fundal de multe alte smartphone-uri noi vor ieși cu acces ușor la baterie.

Rețeaua a apărut o fotografie care arată Lumia 950 XL cu o clapetă din spate îndepărtată. Vom afla că acumulatorul utilizat are o capacitate de 3340 mAh, și, de asemenea, că ar trebui să o eliminăm fără probleme. Noul smartphone Microsoft va fi distins împotriva multor modele de concurență în care utilizatorul accesează din ce în ce mai mult acumulatorul. Bateria poate fi înlocuită numai cu un centru de service autorizat.

Se pare că # Lumia950xl va veni cu o baterie detașabilă de 3340mAh

..

băutură.stare de nervozitate.COM / CBOPGSFXNP

- Steve Hemmerstoffer (@StaGeve) 5 octombrie 2015. Nu vom confirma oficial aceste informații. Nu va trebui să așteptăm, la fel ca la început am menționat - prim-ministrul oficial este deja mâine. Vă reamintim că Lumia 950 XL va oferi un ecran de 5,7 inch Quad HD, Octoptragon 810, 3 GB RAM și 32 GB pentru fișierele cu suport pentru carduri de memorie. Selfie Vom face camera frontală de 5 MP, și vom folosi camera de 20 MP la restul, care va avea o lampă cu LED-uri triple.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu