Principal » Internet » "Vraja" în iPhone. Acum toată lumea poate fi aproape ca Harry Potter

"Vraja" în iPhone. Acum toată lumea poate fi aproape ca Harry Potter

Internet :

Oamenii care încă nu au încetat să aștepte scrisoarea de la Hogwarts și ei sunt proprietarii de smartphone-uri Apple, pot încerca să arunce o vrajă cu ajutorul lui Siri. Asistentul virtual reacționează la cele mai populare vrăji cunoscute din Universul Harry Potter.

Potrivit postului NY, Siri, Siri reacționează la două comenzi care lucrează în mod similar cu vrăji din ce vrăjitori utilizați. Cu toate acestea, puteți adăuga mai multe vrăji la care Siri va reacționa. Doar aplicația comenzitoare, pe care mulți utilizatori iPhone au fost deja pe smartphone-urile lor.

Lista vrăjilor pe care Siri reacționează

Printre vrăji că Siri este capabil să înțeleagă, au fost cele mai populare sau lumos sau NOx. Oamenii familiarizați cu universul expertul, probabil că modul în care acestea funcționează, dar doar în cazul, am dori sa va informam ca Lumos aprinde lanterna în iPhone, și NOx ei iese.

Nimic nu afirmă, totuși, să se adauge cu ușurință mai multe comenzi care vor funcționa, de asemenea, ca vrăjile de la Harry Potter și prietenii săi. Înainte de a merge la acest lucru, asigurați-vă că avem un asistent virtual activat și răspund la apelarea "Hei Siri ".

Adăugarea de vrăji

Veți avea nevoie de comenzi rapide de la Apple pentru a vă stabili propriile comenzi. Cu ajutorul ei, utilizatorul poate adăuga propriile sale acțiuni personalizate care accelerează utilizarea unui telefon inteligent.

După instalarea programului și deschiderea acesteia, utilizatorul trebuie să facă clic pe pictograma plus din colțul din dreapta sus. Va fi o opțiune de a adăuga o opțiune de la care trebuie să utilizați pentru a seta o nouă vrajă Siri. Pentru a face acest lucru, selectați acțiunea pentru a face Siri și alocați-o un nume specific, de exemplu Lumos Maxima pentru o lanternă cu luminozitate completă sau Silenio pentru dezactivarea telefonului. Oportunități și imaginația noastră limitează numai domeniul de aplicare a activităților SiR disponibile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareSiriharry Potterczary

Recomandat
Lasă Un Comentariu