Principal » Internet » Pericol în motive Chrome 'A - browser poate instala malware

Pericol în motive Chrome 'A - browser poate instala malware

Internet : Pericol în motive Chrome  'A - browser poate instala malware

Utilizatorii Google Chrome ajungând adesea la un magazin cu noi motive pentru browsere, ar trebui să acorde o atenție deosebită fișierelor descărcate. Din ce în ce mai des, puteți găsi motive care sunt, de asemenea, o acțiune dăunătoare și supărătoare dincolo de schimbarea browserului. Utilizatorii pot fi expuși la abonarea automată a streamingului video sau a altor software-uri dăunătoare.

Ca note Ghacks, metoda se bazează în principal pe ignoranța utilizatorilor care caută motive de culoare bazate pe filme specifice. Magazinul poate găsi un aditivi tentanți ale căror titluri au puține comune cu culori, de exemplu: vizionați filmul complet Panther online..., Și din partea funcțională nu vor aduce nimic dincolo de necazuri, de exemplu, cu software de publicitate.

Interesant, unele dintre aceste teme pregătite au mulți utilizatori și recenzii bune. Înainte de a descărca, este în valoare de abordarea rezonabilă a problemei și verificați exact extensia și ceea ce are de spus - în cazurile de mai sus, chiar și o descriere a recitalului sugerează în mod clar că nu ne ocupăm de un plus tipic, deoarece constă Numai de legături și cuvinte cheie care descrie un film dat.

Merită adăugând că acest lucru nu este primul caz în care în magazin cu aditivi la Google Chrome există un conținut suspect. Am descris recent o altă problemă de acest fel când au fost numeroase adăugiri pentru a bloca anunțurile din magazin, care, în realitate, au fost doar o poartă pentru a ataca în viitor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu