Principal » Internet » # ZASZATANI2018 - Reducerea excelentă a prețurilor și concurența librăriei de la EbookPoint.Pl

# ZASZATANI2018 - Reducerea excelentă a prețurilor și concurența librăriei de la EbookPoint.Pl

Internet : # ZASZATANI2018 - Reducerea excelentă a prețurilor și concurența librăriei de la EbookPoint.Pl

Visezi despre cititorul de cărți electronice și nu l-ai găsit sub pomul de Crăciun? Sau poate aveți o idee interesantă de a arăta lumii cât de mult vă place să citiți? EbookPoint Bookstore.en În așteptarea aplicației dvs. În schimb, puteți obține unul dintre cei trei cititori de buzunar.

În plus, EbookPoint.A șasea oară începe un an de la reducerea unei duzini de o mie de e-cărți și audiobout-uri din diferite specii, inclusiv cei mai buni specii. Prețurile au fost reduse la PLN 6.90, PLN 9.90, PLN 14.90 și PLN 19.90, numai pentru 48 de ore.

În lista titlurilor acoperite de promovare, găsim, printre altele, titluri: "Un om care și-a urmărit umbra " David Lagerantza, "Colecția de evenimente neobișnuite " Tom Hanks, "Exodus " Łukasz Orbitowki, "Zawisza Negru " Łukasz Kwiek, "Douples of Europe" Douglas Murray, "Prințesa de gheață " Camilli Läckberg, "IKEA Generation " și "Dirt " Piotr C., "Gynecologi " Jürgen Thorwalda sau "Ice " Jacek Dukaja. Merită să începeți navigarea acum, deoarece este foarte lungă, iar promovarea durează astăzi și mâine.

Să ne întoarcem la concurs. Dacă visezi despre cititor, scrieți despre el, trageți ceva sau încercați altfel să vă bucurați de juriul competiției. Trimiteți-vă slujba pe librăria EbookPoint.en pe Facebook și Mark cu strigăte # a început2018. Lucrările pot fi trimise la 5 ianuarie, detaliile pot fi găsite în regulamente.

Cele mai interesante idei vor fi acordate cu cititorii. Câștigătorul va primi un cititor de Pocketbook Touch HD2, al doilea loc va fi acordat PocketBook Touch Lux 3 în versiunea de aur, al treilea și cititorul PocketBook Basic Lux.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu