Principal » Internet » ALDER ALDER Blocat Procesoare. Acestea se întorc, de asemenea, destul de bine

ALDER ALDER Blocat Procesoare. Acestea se întorc, de asemenea, destul de bine

Internet : ALDER ALDER Blocat Procesoare. Acestea se întorc, de asemenea, destul de bine

Regula este că, dacă cineva vrea să transforme în sus procesoare Intel, atunci ar trebui să alegeți o variantă din seria K. Între timp, aspectele cele mai recente blocate din familia Alder Lake se descurcă bine atunci când overclocking cu BCLK.

Este cunoscut ondularea german overclocker de film Der8auer a publicat, în care concluziile prezentate testelor crește performanța Core i5-12400 de ceas de bază de manipulare (BCLK).

Acesta nu este un truc nou, dar înainte de aceasta a fost legat de necesitatea excluderii unor funcții ale procesatorilor și acum nu necesită. Ceasul de bază este fixat la 100 MHz, și ceasul, după cum știm cel mai simplu este scris rezultatul înmulțirii factorilor care sunt deblocate într-o serie de procesoare K. Deci, dacă creștem ceasul de bază, la multiplicatori constanți, putem spera în continuare pentru progres.

Carduri grafice Arc Alchemist. Intel elimină toate mențiunile premiera în acest trimestru

Dezavantajul este totuși nevoia de a sparge calendarul modulelor de memorie cu un ceas de procesor. Revenirea la rezultate, germanul a reușit să se întoarcă în jurul valorii de Core i5-12400 până la până 5.2 Ghz pe toate cele șase nuclee. În mod implicit, acest procesor poate fi de până la 4 GHz pe șase nuclee, astfel încât progresul este semnificativ și se traduce în 33%. Performanță mai mare.

În unele jocuri acest aspect este capabil de a acoperi o mult mai scump Core i9-12900K... Este posibil ca der8auer să obțină procesorul proverbial de artă de aur, dar diferența ar putea afecta și construcția miezului. În aranjamente mai mari, avem de-a face Cu un amestec de e-core P-core și energiv, care gestionează directorul firului, Și în miezul i5-12400 există un nucleu constând doar din șase nuclee p-core.

Sursa de fotografii: © YouTube | Der8AUer rezultă overclocked Core i5-12400

Cum funcționează

Germană în experimentele sale au folosit placa de baza ASUSA Rog Maximus Z690 APEX și Rog Maximus Z690 Hero. Cel mai important lucru este să schimbați setarea în deblocarea BCLK OC la activarea în BIOS-ul plăcii de bază.

Apoi, setați parametrul la tacture ceasul de bază la o valoare mai mare și să joace un factor de multiplicare (în jos poate fi acționat întotdeauna), sincronizați toate cablurile, zgâria calendarul calendarul de bază, scăderea memoriei cache și a stabilit tensiuni mai mari.

Vă recomandăm să înceapă. Set pentru valori similare celor care au prezentat Der8Auer, dar un pic mai mic ceas BCLK. Fiecare procesor poate avea un perete proverbial mai aproape sau mai departe, astfel încât toți cei dornici să joace va trebui să caute limita copiei. De asemenea, recomandăm înlocuirea răcirii livrate împreună cu procesorul pentru o buclă AIO cu răcitor de 240 mm în formularul NP. Congelatorul lichidului arctic al II-lea, fi liniștit! Pură buclă sau alphecool eisbaer.

Rămâne întrebarea dacă funcția necesită un generator de ceas extern pe placa de baza, ci mai degrabă o cerință de a utiliza placa de baza cu chipset-ul Z690. Vom vedea, de asemenea, dacă Intel nu va dori să interzică noi funcționalități și nu va forța producătorii de plăci de bază pentru a bloca această metodă în versiunile viitoare ale BIOS-ului.

CES 2022. Noutatea Razer, inclusiv SmartWatch sau un concept al unui birou de jocuri de noroc

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Hardwarepodding

Recomandat
Lasă Un Comentariu