Principal » Internet » Asigurați-vă datele pe telefonul dvs. în Ziua Mondială de Backup

Asigurați-vă datele pe telefonul dvs. în Ziua Mondială de Backup

Internet : Asigurați-vă datele pe telefonul dvs. în Ziua Mondială de Backup

Există întotdeauna un moment bun pentru a avea grijă de securitate a datelor de pe smartphone și tabletă, creând o copie de rezervă. În cele din urmă, acesta este cele mai ușoare date din această categorie. Dar astăzi, în Ziua Mondială a Backup, sunteți interesat de această problemă, cu atât mai mult. Deci, avem un set de programe bune pentru tine, datorită cărora informațiile valoroase nu vor fi pierdute.

Ce petrece un vis din pleoape pentru mulți deținători de smartphone-uri sau tablete? Primul coșmar este unul în care dispozitivul nostru va fi furat și un hoț le mănâncă înainte de a fi tolerat și hardware-ul prețioase nu va mai recupera. Al doilea este de așa natură încât pentru un moment de smartphone neatentie sau tabletă creditat întâlnire strânsă cu hardpan, astfel încât ecranul de sticlă netedă va fi doar o amintire, iar la punctul de așteaptă de serviciu ne satisface viața dură principiul „cu plată și plâns “. Cea de-a treia coșmar se referă la securitatea datelor. OT, tot ce ai nevoie este un eșec software sau hardware „u, un smartphone sau o tabletă va părăsi această lume fără avertisment, și ne trezim că am avut atât de mult de valoroase fișiere, fotografii, contacte, știri

..

Demotator.EN

Sărbătorit pe 31 martie, Ziua Mondială de Backup este de a vă reaminti că sunteți de a vă sprijini datele. Nu numai în scopul de a obține un sentiment de securitate, deoarece aceasta va reduce riscul de pierdere a datelor, indiferent de ce trucuri de rambursare soarta. De asemenea, pentru că o mulțime de informații stocate pe telefoane inteligente se referă la chestiuni de afaceri, le păstrăm prea aproape de fotografiile inimii și atât de milă uman să o pierdeți prin omisiune trivială. Din fericire, există o mulțime de aplicații, datorită căruia vă puteți proteja împotriva acestui tip de dezastru. Ele vă permit să copiați date despre caracterul foarte diferit, m.în. Fotografii și mesaje, dar și setări de sistem.

Google Fotografii

Această aplicație Google 'această aplicație poate face minuni când vorbim despre stocarea fotografiilor în nor și susțineți fotografiile noastre. Trebuie doar să întâlniți o condiție: Aveți un cont Google.

Programul oferă posibilitatea de a încărca automat fotografii la Google 'acest nor și să plasați fotografia este nelimitată, cu condiția să acceptăm o ușoară comprimare a fișierelor la 16MP pentru fotografii și 1080p HD pentru filme. Fișierele trimise în dimensiunea originală vor scădea locul de la piscina noastră atribuită Contului Google. În plus, aplicația poate fi configurată astfel încât imaginile trimite nor numai atunci când avem o conexiune Wi-Fi sau când încărcarea dispozitivului.

Adăugați la această sincronizare rapidă între dispozitive, datorită cărora pozele noastre vor fi disponibile nu numai pe dispozitive cu Android și iOS, dar, de asemenea, în diferite browsere, și a vedea că acesta este un serviciu pe care ar trebui să testați. De asemenea, deoarece oferă o mulțime de oportunități în gruparea fotografiile (se pot crea automat albume, care mai târziu putem împărtăși prietenilor), editarea lor (capabilități editor atât în browser-ul, precum și în aplicațiile mobile sunt mari) și de căutare (fotografii Google poate recunoaște fețele și obiecte).

[1/2

Imagini Google în baza Dobryclogramow: Android, IOS, interfața www.

Everalbum

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații de backup de fotografie și, în același timp, credeți că Google este înclinat răul, apoi acordați atenție serviciului Everalbum. Cu ajutorul ei, puteți păstra fotografiile pe care le stocăm pe dispozitiv, precum și pe Facebook, Instagram și (Ioneio!) În fotografiile Google. Aplicația mobilă poate crea o copie de rezervă a fotografiilor pe care le creăm în mod regulat un smartphone sau tabletă, indică, de asemenea, fișiere duplicate, care economisește un loc ușor valoros în memoria dispozitivului și ajută la curățarea mizeriei în fișiere.

Cu toate acestea, nu există trandafir fără vârfuri. Folosind versiunea gratuită a Everalbum, vă vom trimite fotografii în calitate medie la serviciu. Transferarea fotografiilor și a filmelor de înaltă rezoluție numai atunci când cumpărăm un abonament lunar, în valoare de OK. 10 dolari pe lună sau 8 dolari pe lună când plătim întregii an în avans. Cu toate acestea, prețul nu este exorty Dacă luăm în considerare faptul că ambele aplicații mobile Everalbum, precum și versiunea browserului sunt ușor de utilizat, intuitiv și de comandă într-un mod foarte accesibil.

[1/2

Everalbum în baza de date a programului Good-Program: Android, IOS, interfață web.

În loc să memoreze, este mai bine să crească

Parole, coduri PIN, apoi o altă parolă pentru a debloca modelele dispozitivului și mai târziu alte știfturi și parole - și amintiți cum totul? Crearea unui card ascuns în portofel cade, deoarece și hoțul cade în mâini, iar siguranța noastră digitală se va răspândi ca o cabană. Din memorie și toate parolele sau pinii, extrageți-o în nici un fel. De asemenea, păstrarea lor în browsere este controversată, deoarece, de exemplu,. Pe un computer de afaceri, mai bine să nu lăsați astfel de informații sensibile. Din fericire, așa cum se întâmplă în viață, nevoia sa dovedit a fi mama invenției sau aplicațiile mobile pentru a gestiona parolele și codurile PIN-urilor.

Sigur în nor

Această aplicație face o impresie bună din primul moment, pentru că... Nu vă permite să creați capturi de ecran și când nu îl folosim chiar și pentru o clipă, repornirea necesită introducerea codului PIN. Mai târziu este doar mai bine. SE Safe în nor sprijină codurile PIN și parolele către serviciile online populare (de ex. la contul Google sau Facebook) și le importă, de asemenea, din alte aplicații de acest tip. În cadrul programului, putem folosi, de asemenea, generatorul de parole și opțiuni analitice care arată cât de mult timp ai nevoie pentru a sparge parola noastră. Datele trimise la Safe în nor sunt criptate folosind cheia AES pe 256 de biți. Programul oferă, de asemenea, m.în. Plug-in pentru browsere de Internet populare, abilitatea de a vă conecta utilizând un cititor de amprentă și un dispozitiv atins, opțiunea de a crea o copie de rezervă criptată și de a trimite, de exemplu. la Google, Icloud, Onedrive sau Dropbox, precum și aplicația de uzură Android și ceasul Apple. Vom primi totul, plata OK. PLN 25 pentru o versiune plină de software. Deci nu este ieftin, dar siguranța nu are bani.

[1/2

Sigur în baza de date Cloud Dobrychprogramow: Android, iOS, Web.

1Password Parola Manager

Această aplicație este o adevărată combina care protejează parolele noastre, coduri PIN și alte date confidențiale prin ochii din afară, și de modul în care, înainte de lacunele din memoria noastră. Folosind 1Password, putem stoca nu numai parole și PIN, ci și informații despre contul bancar, cardurile de credit sau licențele de conducere. Programul creează o bază de date pentru a vă conecta pe site și oferă un generator de parolă sigură. Informațiile sunt sincronizate între aplicații și site-ul 1Password.Com, puteți conecta, de asemenea, serviciul într-un cont Dropbox pentru a stoca criptat de AES-256 și backup-uri de criptare a informațiilor noastre. Timp de 30 de zile, toate posibilitățile 1Password sunt disponibile gratuit, atunci trebuie să vă deschideți portofelul și să plătiți despre. 50 PLN pentru accesul la toate opțiunile de service.

1Password în baza de date de bun-programare: Android, iOS, site web.

SMS Backup și restaurare

Această aplicație simplă este folosită pentru a reține rapid SMS-ul, MMS și istoria apelurilor. Doar instalați-l și dedicați literalmente câteva minute de atenție. Vom crea o copie de rezervă cu două clicuri, putem decide dacă copia creată ar trebui să conțină emoticoane și fotografii din fire de la SMSS și MMSS. Apoi alegeți un loc pentru ao stoca (în folderul selectat din memoria internă sau pe cardul SD), putem încărca imediat un fișier, de exemplu. pe Google Dropbox sau pe un alt disc de cloud, precum și pentru e-mailurile care acceptă aplicațiile. Asta-i tot: istoria corespondenței și a apelurilor telefonice a fost asigurată. Pentru a obține știrile și informațiile despre apelurile telefonice, descărcați doar fișierul de pe dispozitivul pe care îl utilizați și utilizați opțiunea "Restore " din aplicația SMS Backup și Restaurare.

[1/2

SMS Backup and Restore în baza de date a programului bun: Android

Super Backup - SMS și contacte

Acest program vă permite nu numai să vă protejați împotriva pierderii apelurilor SMS, MMS și Istoric, ci și a setărilor aplicațiilor, a contactelor și a înregistrărilor de calendar, precum și marcajele dintr-un browser web. Înapoi la fiecare grup de date separat, și în plus de la aplicarea putem selecta doar cele pe datele din care ne interesează. Programul vă permite să backup convenabil și restaurare a datelor, și oferă în plus posibilitatea de a transfera în mod automat fișierele cu o copie de rezervă pe o unitate Google, cu o frecvență aleasă de utilizator (de exemplu,. În fiecare zi sau la fiecare două săptămâni). Dezavantajul acestei aplicații sunt anunțurile care apar dintr-o dată și de multe ori acoperă întregul ecran pentru o duzină sau secunde, astfel. Economia va trebui să fie răbdătoare, aceste cheltuieli mai nervoase sunt OK. PLN 10 pentru o versiune pro, fără reclame.

[1/2

Super Backup - SMS și contacte în baza de date a programului de bună-programare: Android

Contacte Backup este Contacte Kit gratuit

Această aplicație este utilizată pentru a organiza înregistrări din agenda de pe iPhone sau iPad. Vă permite să vedeți dacă lista noastră de contacte apar în intrări duplicate și eliminați aceste inutile și, de asemenea, creați un fișier de rezervă. Arhiva poate fi trimisă mai departe (de ex. e-mail), și, de asemenea, trimiteți la dropbok-uri. De asemenea, putem exporta contacte folosind una din cele patru opțiuni de înregistrare: ca fișier Excel, exportator către Gmail (în format .CSV) ca vCard sau ca fișier pentru a importa în Outlook (în format .XLS.

[1/2

Contacte Backup este Contacte Kit gratuit în Dobrycogramow: iOS

Backup - Backup

Acest program utilizează atât pentru utilizatorii cu mai puține cunoștințe și cei care au nevoie de ceva mai mult din programul de backup. Folosind o aplicație, creați un fișier Backup Contacte, mesaje SMS și MMS, lista de apeluri, setări de sistem, dicționarul utilizatorului, calendarul evenimentelor, aplicațiile de utilizator, marcajele și istoricul browserului, punctele salvate și accesul la internet. Pentru cei care folosesc smartphone-uri sau tablete Zrootowanych oferă posibilitatea de a crea și de a copia parole la rețelele Wi-Fi și setările de sistem protejate. Aplicația vă permite să selectați zone pentru care doriți să creați o copie de rezervă, iar fișierul poate cripta și salvați-l în memoria dispozitivului sau pe cardul SD. Dezvoltatorul a prevăzut, de asemenea, posibilitatea de ao integra cu Google Drive, Onedrive, Dropbox și Cloud Orange, adăugând abilitatea de a copia automat și de ao încărca în nor. Aplicația este simplă și convenabilă de utilizat, ceea ce îl face și mai puțin Smartphone-ul Holder WyrobionEmu sau tabletă în mână nu tremura în timpul copierii de date importante pentru aceasta.

[1/2

Backup - Backup în baza de date a programului bun: Android

Titanium Backup

Cu această aplicație, vă veți bucura de utilizatorii de energie al dispozitivelor Android. Pentru a utiliza toate capabilitățile sale, pentru că trebuie să lucrați pe un dispozitiv rădăcină. Titanium Backup vă permite să creați copii de rezervă ale tuturor aplicațiilor instalate, inclusiv sisteme și jocuri, iar marcajele, setările Wi-Fi și Internet mobil. Putem cripta și scrie înapoi la nivel local (în memoria dispozitivului, precum și pe cardul SD), precum și pe discul Google, Dropbox sau în serviciul cutie. Nu există, de asemenea, posibilități de planificare a copiilor de rezervă într-o manieră automată care nu necesită activitate utilizator. Fișierele cu informații copiate și setările aplicației pot fi salvate chiar și în format .Zip, care mai târziu putem încărca pe dispozitiv utilizând modul de recuperare. Procesul de backup utilizând backupul de titan nu interferează cu aplicațiile de lucru, iar programele pot fi selectate, de exemplu. îngheţa.

Pentru a profita din plin de posibilitățile oferite de Backup Titanium, merită să se atingă pentru portofel și să plătească ușor peste 20 PLN pentru versiunea completă a programului.

[1/2

Titanium Backup în baza de date a programului bun: Android

Trebuie să alegeți

Desigur, aplicațiile nu sunt totul. backup de date criptate pot fi create cu ușurință atât pe Android utilizând Google Drive (lansarea Android cu numărul 5, Lollipop este posibil de a recrea setările pentru aplicații specifice și dispozitiv specific pe un nou smartphone sau o tabletă cu Android), precum și pe iOS (aici vine întrebarea folosind iTunes sau icloud). Dar nu trebuie să pară doar la ceea ce oferă creatorii sistemelor de operare. O Backup-urile securizate pot fi luate pe cont propriu, iar programele de alegere care efectuează acest tip de muncă sunt multe. Cei care am recomandat, merită o atenție, dar suntem curioși ceea ce utilizați aplicația, care păstra tăcerea cu privire la securitatea datelor de la smartphone-uri sau tablete. Așteptăm propunerile dvs. în comentarii și vom adăuga cele mai interesante programe în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu