Principal » Internet » Nu destul de adrenalină? Gopro intră într-o realitate virtuală

Nu destul de adrenalină? Gopro intră într-o realitate virtuală

Internet : Nu destul de adrenalină? Gopro intră într-o realitate virtuală

GOPRO Webcams sunt oriunde cineva urcă pe roci, merge pe o motocicletă, sărind din avion sau să navigheze pe ocean în timp ce joacă saxofonul. Vizionând filme de la care părul tău este pe capul tău, dar încă nu este suficient. Producătorul de camere web populare și blindate a preluat compania care se ocupă de filme de combinare spațială, panorame interactive. Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică, dar consecințele se pot imagina cu ușurință.

Produsele culori franceze seamănă cu ceea ce putem vedea pe Google Streetview, dar în mișcare. Vizualizatorul este situat în centrul peisajului filmar și poate fi în căutarea în mod liber. Primul astfel de film al companiei a fost videoclipul muzical la cântecul "Grafitti ", realizat de Neal Neal. Puteți să o vizionați pe YouTube sau pe platforma producătorului propriu. Dacă cineva are un oculus la îndemână, el poate fi, de asemenea, în centrul de acțiune.

Noa neal 'graffiti ' 4k 360 ° Music clip video

Este semnificativ faptul că videoclipul muzical a fost creat datorită șase webcams Gopro Hero3 + Black Edition. Preluarea culorii companiei prin Gopro are o bază solidă și nu se poate spune că producătorul de camere a cumpărat o pisică proverbială într-o pungă. Spre deosebire de alte proiecte legate de filmele spațiale, cele produse de culoare sunt foarte accesibile - le puteți urmări nu numai cu ochelari de protecție, ci și în browser sau în aplicația mobilă.

Ce ne putem aștepta? Primele filme spațiale realizate în condiții nesigure pot fi deja urmărite:

GOPRO VR: Teren, aer si mare

Bineînțeles, vom obține cele mai bune impresii urmărindu-le cu ochelari de protecție pe cap, dar și posibilitatea de a alege direcția de observare complet schimbarea modului de a primi ceea ce a înregistrat iubitorii de impresii puternice.

Gopro folosește perfect popularitatea videoclipului pe web și atrage cu ea mâini complete. Un pas spre realitate virtuală pare a fi o evoluție naturală. Chiar dacă se dovedește că, de mulți ani, vom viziona rezultatele skatetrelor numai pe ecrane plate, producătorul de tabere sportive nu își pot permite să doarmă - în cele din urmă, noi oportunități sunt, de asemenea, noi clienți care vor fi bucuroși să ajungă la Tiny Camere foto.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu