Principal » Internet » Pentru care plătim cel mai adesea criptolts? Iată cele mai populare poli de cumpărături

Pentru care plătim cel mai adesea criptolts? Iată cele mai populare poli de cumpărături

Internet : Pentru care plătim cel mai adesea criptolts? Iată cele mai populare poli de cumpărături

Polonezii sunt fericiți să folosească un criptowalut. Acest lucru este evidențiat de faptul că bătăliile care apar în țara noastră. Prin urmare, apare întrebarea - ceea ce folosim criptolts? Pe piața neagră puteți cumpăra pentru ei practic totul, dar să ne uităm la tranzacțiile legale.

Serviciul PayBTC.și a analizat cele mai comune modalități de a folosi criptowaluturile de către poli. Conform raportului descris de Republica Polonia.PL, suntem adesea plătiți pentru echipamente electronice (38,5%.) și echipamente de acasă (20,5%.). De asemenea, crește un interes pentru cumpărarea de haine sportive și accesorii (5,1%.).

Interesant, prin criptowalut, polonezii cumpără și aur. Acest lucru este destul de surprinzător, având în vedere că această monedă digitală a fost aceea de a constitui o alternativă la aur, ca active mai profitabile. Situația este deosebit de surprinzătoare datorită faptului că în 2021 valoarea criptowalut este foarte crește.

De la 1 ianuarie - 11 aprilie 2021, valoarea Bitcoin a crescut de două ori de la 30.000 de dolari la 60.000 de dolari. Listarea altor criptowaluturi sunt înregistrate în mod egal. Ethereum, adică al doilea în ceea ce privește capitalizarea pieței, moneda a crescut în acest an de la 734 dolari până la 2,5 mii de dolari pe 15 aprilie.

"La început, utilizatorii noștri au cumpărat în principal electronice, baruri de aur, monede, bijuterii. Fără îndoială în acest an a existat o schimbare uriașă în comportamente - observăm că, deocamdată, cele două categorii de cumpărături cele mai populare sunt electronice și mobilier la domiciliu. Cu toate acestea, puteți vedea o tendință clară de creștere atunci când vine vorba de alte categorii, cum ar fi îmbrăcăminte, unelte, accesorii sportive sau alimente. Anterior, astfel de cumpărături mici au fost mai puțin frecvente. De asemenea, avem tot mai multe anchete pentru serviciile medicale pentru servicii medicale, transport, activități sportive sau educație "- spune Tomasz Palka, co-proprietar al PayBTC.și, într-un interviu cu Rzeczpospolita.

Programe

Actualizări Actualizări Produse noi Vezi mai multe> InternetSensessiness

Recomandat
Lasă Un Comentariu