Principal » Internet » În 50 de ani facebook va fi un portal de socializare

În 50 de ani facebook va fi un portal de socializare

Internet : În 50 de ani facebook va fi un portal de socializare

În cei 15 ani de activitate Facebook, a atras peste 2 miliarde de utilizatori. O mare parte din ele este moartă. Cat de mult? Este greu de spus, dar analizele spun că în 50 de ani de pe Facebook vor exista mai multe conturi ale persoanei decedate decât viu.

Facebook poate șterge o evidență a unei persoane decedate, dar vă permite, de asemenea, să transmiteți un control apropiat asupra contului dvs. după moartea proprietarului. Aceste conturi câștigă statutul în memoriam (spre memorie) și devin un fel de pietre funerare digitale pe care prietenii vor putea să împărtășească amintiri cu persoana decedată. Aceste conturi nu vor apărea în spațiul public, de exemplu ca prieteni propuși.

Conturile în Memoriam vor fi mai mult decât activă

În ultimii ani, Facebook a câștigat foarte încet utilizatorii noi, uneori numărul de conturi active a scăzut. Între timp ", are loc viața în ritmul ei și mulți utilizatori de rețea socială au decedat în diferite circumstanțe. Numărul de conturi care aparțin persoanelor în creștere într-un ritm constant.

În cele din urmă, vino la asta, că Facebook va fi mai mult ca o colecție de epitafe decât un loc de întâlnire și contact cu prietenii. Numărul de conturi ale persoanelor decedate va fi mai mare decât apartenența la cei vii. Cercetătorii de la Universitatea din Oxford au numărat că acest lucru va avea loc în următorii 50 de ani. În publicarea depozitului "Big Data și Societate " au fost dezvoltate două scenarii.

Pe baza analizei prestațiilor de vârstă de la Facebook, oamenii și datele privind mortalitatea oferite de oamenii de știință ONU au estimat că 1,4 miliarde de la 2,3 miliarde de utilizatori activi Facebook vor muri între 2100 de ani. Conturile Epitaph vor fi mai numeroase decât conturi active deja în 2070.

Cu toate acestea, scenariul de mai sus este puțin probabil. Ar fi trebuit să vină la o catastrofă gravă decât scandalul Analytica Cambridge, astfel încât Facebook nu va câștiga noi utilizatori.

În cazul în care Facebook va continua să se extindă intervalul de la o rata de 13 la suta. pe an și va câștiga mai mulți utilizatori în țările în curs de dezvoltare, numărul utilizatorilor decedați poate ajunge până la 4,9 miliarde în 2100 de ani. Pentru acest exemplu, analiștii fondat că Facebook poate ajunge la 100 de procente. penetrarea pe toate piețele, care este, de asemenea, nu este probabil. Dacă Facebook menține această rată de creștere, înainte de anul 2100 de profile active, va fi în continuare mai mult decât în Memoriam. Estimările ONU că la sfârșitul secolului XXI va fi utilizatorii americani - potențialul Facebook - 11 miliarde de euro.

Facebook se transformă încet într-o colecție de pietre funerare. Datele colectate vor fi cel mai mare și cea mai detaliată baza de date de gusturi și comportamente în istoria omenirii. Viața la începutul secolului al XX-lea și 21 a introdus precedente interesante: o mare parte din apartenența noastră și realizările au doar o figură digitală.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu