Principal » Internet » Cu Tinder pe ceasul Apple veți avea întotdeauna mâini libere

Cu Tinder pe ceasul Apple veți avea întotdeauna mâini libere

Internet : Cu Tinder pe ceasul Apple veți avea întotdeauna mâini libere

Aplicația Tinder într-un sens a revoluționat relațiile interpersonale, dar învățarea instantanee noi au nevoie încă de multă muncă. În cele din urmă, trebuie să parcurgeți cumva această listă de fotografii, atingeți butoanele corespunzătoare și, uneori, chiar se poate gândi la ceva. În curând va exista o aplicație care elimină utilizatorii Această sarcină: Hands-free Tinder. Ei vor putea să folosească proprietarii fericiți de ceasuri inteligente, nu doar pe cei cu Apple.

Trebuie remarcat faptul că aplicația pentru ceasul Apple nu este proiectarea oficială a autorilor lui Tinder. Ideea a fost creată în agenția T3. Agenția specializată în medii sociale și experimentează cu branduri bine-cunoscute precum Sprite și Coca-Cola.

Agenția a utilizat noi posibilități pentru Apple ceas SDK și SDK pentru Android Wear, ceea ce a permis să construiască un built-in în unele ceasuri. Datorită acestui fapt, cererea devine rapid informații despre dacă vizualizate pe ecranul foto determină pe cineva să omoare o mai greu. Acesta este unul dintre avantajele lui Tinder care nu necesită mâinile dvs. pe smartphone-urile dvs. - aparent imaginea este evaluată o inimă, nu motive și degete.

În plus, efortul asociat cu fotografiile în mișcare a fost redus la minimum, deoarece nu este nevoie să utilizați mâinile pentru a vă deplasa la fotografiile următoare. Deci, tot ce trebuie să faceți este să găsiți o poziție convenabilă cu ecranul Apple Watch Ecran sau Gear Live 'și în vizualizarea pentru a descrie fotografiile și inactivitatea fericită.

Cel puțin spune teoria, deoarece în practică pentru ritmul cardiac are mult mai mulți factori decât o imagine atractivă pe un ecran mic. Oamenii care se ocupă de cafea sau petrecând timp în locurile în care sunt surprinzătoare, se pot aștepta ca cei necontrolați. Pentru aceasta, la rândul său, poate că trebuie să explicați că aceasta nu este o imagine ridicată presiunea, dar să spunem

..

Telefon de la seful. Sau ce este mai rău, dar nu înseamnă că vă place.

Această soluție nu este excelentă, dar cu siguranță mai elegantă și igienică decât schimbarea automată a fotografiilor pe Tinderra. Permiteți-mi să vă reamintesc:

[Vimeo = // Vimeo.COM / 111997940 Acest proiect a cucerit mai multe părți ale Internetului la sfârșitul lunii mai, și în același timp, se face referire la „carne “ servicii faciale. Hands-Free iasca pentru ceasuri va apărea în curând în magazinele App Store, și apoi, de asemenea, pe Google Play - atunci vom putea vedea cât de eficient recunoaște mai repede bătăile inimii pe vedere al altei persoane și ceea ce este afectat prin stabilirea unor contacte. Cine știe dacă cererea va veni, creatorii sai nu ajung pentru senzori ulterioare - de exemplu, senzor de umiditate a pielii și accelerometru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> FelietonEtrogram

Recomandat
Lasă Un Comentariu