Principal » Internet » Browserul de margine nu utilizează aproape nimeni, Chrome are deja 55% din piață

Browserul de margine nu utilizează aproape nimeni, Chrome are deja 55% din piață

Internet : Browserul de margine nu utilizează aproape nimeni, Chrome are deja 55% din piață

Din premiera celui mai recent sistem Microsoft, a fost un pic de timp. Este demn de cerut câți utilizatori o folosesc, precum și câți dintre aceștia au decis utilizarea zilnică a noului browser de margine. În timp ce primele date sunt foarte optimiste pentru angajații corporațiilor americane, celălalt oferă o imagine mult mai gravă și vă forțează să reflectați.

În Windows 10 vom găsi multe schimbări și știri. Unul dintre ele este EDGE - un nou browser implicit care trebuie să se ridice cu Webcasele rele de Internet Explorer și elemente inutile utilizate de doar câțiva utilizatori, care este o aplicație universală și care urmează să fie actualizată și extinsă în mod regulat cu noi funcții. Compania nu sa ocupat de finalizarea ei până la ziua premiera, ca rezultat nu putem folosi m.în. Extensiile externe care au fost promise pentru o lungă perioadă de timp. Edge în sine este o aplicație relativ rapidă, se ocupă, de asemenea, cu soluțiile web moderne.

Statisticile publicate de NetmarketShare și StatCounter arată că Microsoft a obținut deja o mulțime de succes în promovarea unui nou sistem. Potrivit acestora, peste 5% din computerele desktop din lume lucrează deja sub Windows 10. Acesta este un rezultat minunat care sparge Windows 8 (o versiune în afara încărcăturii, Windows 8.1 are un rezultat mult mai bun), și se apropie, de asemenea, OS X și Windows XP. Dacă va menține actualul ritm, probabil că va supraviețui o lună sau două zeci. Deoarece acesta este al browserului? Aici nu există multe motive pentru a satisface. Este adevărat că NetmarketShare vorbește despre participarea EDGE în jur de 2%, dar în aceleași statistici veți găsi date pe care liderul este încă Internet Explorer 11 (aproape 27%). În acest caz, datele StatCounter sunt mult mai bine să cadă, care coincid cu analiza numeroaselor site-uri - Edge pe piață în principiu nu există. Pe primul loc există Google Chrome, care a depășit deja 55%.

În al doilea rând, există un Firefox care implică aproximativ 17%, există un pic în spatele lui Internet Explorer 11, menționând mai puțin de 11% - participarea pe piață este succesiv și nimic nu indică faptul că ceea ce a schimbat această situație. Ce înregistrări de rezultate? Numai 0,8% dintre utilizatorii desktop utilizează în prezent acest browser. Așa că se pare că nu a fost acceptat prea favorabil, cel puțin pentru moment. Desigur, situația poate schimba prezentarea versiunii finale a ediției mobile a Windows 10, dar până acum panoul nu a ajuns la prea mult succes pe smartphone-uri. Deci, ce puteți face în această situație? Microsoft ar trebui să ia în considerare introducerea EDGE pentru alte platforme, cum ar fi Android. Nu toată lumea vrea să meargă la ferestrele mobile, mulți oameni ar aprecia probabil posibilitățile de sincronizare a datelor. Acum ei nu pot folosi acest lucru, o alegere mult mai bună se dovedește a fi Chrome și Firefox. Din păcate, activitățile existente ale corporației arată că este mai degrabă interesată de acest tip de activități.

Chiar și mai multă corporație ar trebui să facă în probleme tehnice. Edge nu este rău, dar este departe de majoritatea concurenților: acesta este un browser care efectuează foarte repede codul JavaScript, dar, de asemenea, se ocupă mult mai rău cu HTML5. Să o folosească, de asemenea, nu încurajează extensii și opțiuni de configurare. Cu toate acestea, acest lucru se poate schimba în toamnă. Ultima compilație de testare a Windows 10 arată că Microsoft lucrează intens în browserul dvs. Sperăm că nu va ajunge la lauri și nu va repeta drama, care este trecerea Internet Explorer 6 pentru Internet.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu