Principal » Internet » PC pentru un jucător pentru 3000 zloți - ne mișcăm cu competiția!

PC pentru un jucător pentru 3000 zloți - ne mișcăm cu competiția!

Internet : PC pentru un jucător pentru 3000 zloți - ne mișcăm cu competiția!

Ne mișcăm cu o acțiune interesantă în care sunt câștigate premii foarte atractive. Distracția se adresează tuturor cititorilor site-ului, care sunt pasionați de noile tehnologii și nu se tem de provocări. Împreună cu partenerii acțiunii, Corsair și SanDisk, vom începe competiția „PC-TA pentru un jucător pentru 3000 de zloti “. Trebuie doar să introduceți configurația în acest buget să aibă șanse uriașe de premii atractive, inclusiv, printre altele, o tastatură mecanică sau un sistem eficient de 128 GB capacitate pendrive.

Începem pe 18 iulie. Din acea zi, puteți raporta configurațiile pe forumul nostru, în subiect de raportare seturi de concurență. Aplicația este suficientă pentru a pune o captură de ecran a coșului, care ar trebui să găsească o unitate centrală completă în valoare de 3.000 de zloți, ceea ce va permite jocurile de lansare. În prețul setului, nu țineți cont de prețurile sistemului de operare și unitatea optică. Intrările vor fi acceptate timp de două săptămâni până la 30 iulie la 23:59:59. După acest timp, nu vom mai accepta noi cereri de configurare, dar timp de o săptămână veți putea da voci la seturile deja raportate până la 06.08.2017 la 23:59:59.

Fiecare utilizator înregistrat poate trimite două configurații Dobrychprogramów. În titlul aplicației, dați porecla și o scurtă descriere a computerului. Puteți să vă aruncați voturile pe orice număr de configurații, dar numai un singur vot pentru o anumită configurație. Vom recompensa cinci configurații cu cel mai mare număr de voturi primite. Fondatorii de premii sunt partenerii de competiție, Corsair și Sandisk.

Lista premii:

  • Locul al cincilea: Corsair Harpon RGB Gaming Mouse (// www.corsar.COM / EN-EU / HARPOON-RGB-GAMING-MOUSE) + SANDISK DUAL USB Drive 64 GB (// www.Sandisk.com / home / mobil dispozitiv de stocare / ultra-USB dublu-drive-3) = img DSC01746_DxO
  • Locul al patrulea: Sandisk Extreme Go 128GB (// www.Sandisk.Com / home / usb-flash / extreme-go-usb) img = dsc01749_dxo
  • Locul al treilea: Corsair Void RGB (// www.corsar.COM / EN-US / VID-DOLBY-USB-7-1-Gaming-Set) IMG = DSC01752_DXO
  • Locul al doilea: SANDISK EXTREMEPRO 128GB (// www.Sandisk.COM / HOME / USB-FLASH / EXTREMEPRO-USB) IMG = DSC01750_DXO
  • Primul loc: Corsair K70 Lux RGB Cherry MX RED (// www.corsar.COM / EN-EU / K70-LUX-RGB-Mecanic-Gaming-Keyboard-Cherry-MX-Red-on). În plus, am configurat primul loc, testați și pregătim un material sub forma unui videoclip în care veți afla cum funcționează în jocuri și în fiecare zi.img = DSC01754_dxo

Pentru persoanele care vor participa la vot, de asemenea, premiile interesante. Pariem până la 10 persoane din rândul alegătorilor pentru a anticipa ca recompensă după premii: 5 PC. Șaibă Corasair MM200 Ediție extinsă și 5 carduri SDISK SD de diferite capacități de la 32 la 128 GB.

Mai multe detalii tehnice despre competiție. Aplicațiile oferă legături către coșurile gata făcute de la seturi Un preț maxim nu poate depăși 3000, din cauza modificărilor frecvente ale prețurilor la intervalul de marjă este de aproximativ 30 zloți. Aplicația dvs. trebuie inclusă în firul corespunzător pe forum și în titlu trebuie să primiți porecla și o scurtă descriere a configurației A pentru a confirma prețul. Atașați doar o captură de ecran a coșului din ziua notificării de configurare.

[1/2

Votează la orice număr de configurații, dar numai un singur vot pentru o anumită configurație. În cazul în care sa dovedit că există configurații de același număr de voturi, atunci echipa editoriala va adera la vot, iar fiecare dintre editorii vor vota pentru una dintre configurațiile.

Termenul limită pentru raportarea configurației este 30 iulie 2017 la 23.59.59. Termenul limită de votare este 06 august 2017 la 23.59.59.

Rezoluția și anunțarea rezultatelor vor avea loc în termen de 14 zile de la sfârșitul concursului. Reguli complete de competiție "PC pentru un jucător pentru 3000 PLN "

Este, probabil, tot, nu este nimic altceva ca să vă invite să te distrezi. Pentru un început bun, există deja o configurație pregătită de biroul editorial, puteți vota pentru aceasta :) Bine ați venit!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu