Principal » Internet » PC pentru un jucător pentru 3000 zloți - Votul continuă!

PC pentru un jucător pentru 3000 zloți - Votul continuă!

Internet : PC pentru un jucător pentru 3000 zloți - Votul continuă!

Următoarea etapă a PC-ului pentru jucătorul pentru 3000 Zloys a început, în care partenerii noștri sunt Corsair și Sandisk. Termenul limită pentru raportarea configurației dvs. a trecut deja, deci timpul de vot, care va selecta cele mai bune seturi.

Votul pentru cele mai bune configurații pot fi pe forumul nostru. Doar du-te la fir și faceți clic pe butonul de vot din titlul său. Puteți vota un număr nelimitat de ori, dar numai o dată pe o singură configurație.

În ultimele două săptămâni ați putea raporta propunerile de configurare cu o valoare maximă de 3 mii. Zlotries. Acum a venit timpul să selectați câștigătorii: vă puteți da vocile în forum pentru această categorie. Puteți da orice număr de configurații, dar numai un singur vot pentru o anumită configurație. Vom recompensa cinci configurații cu cel mai mare număr de voturi primite. Fondatorii de premii sunt partenerii de competiție, Corsair și Sandisk. Iată premiile:

  • Locul al cincilea: Corsair Harpon RGB Gaming Mouse 19+ Sandisk Dual USB Drive 64 GB10
  • IV Place: Sandisk Extreme GO 128GB18
  • Locul 3: Corsair Vid RGB34
  • Locul al doilea: SANDISK EXTREMEPRO 128GB23
  • Locul 1: Corsair K70 Lux RGB Cherry MX Red68. În plus, vom pune un set care va dura primul loc, vom testa și vom pregăti un material sub forma unui videoclip în care veți afla cum funcționează în jocuri și în fiecare zi.

Pentru persoanele care vor participa la vot, de asemenea, premiile interesante. Vom alege cât mai mult de 10 persoane de la alegători, pentru că am prevăzut ca premii ca și următorii fani:

[1/2

Avem 5 șaibe Editionale extinse Corasair MM200 și 5 carduri SD SDSK cu diferite capacități, de la 32 la 128 GB. Termenul limită pentru donarea voturilor este 6 august 2017, la 23:59:59.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu