Principal » Internet » Zlotul în iTunes și App Store: Polonezii vor plăti mai mult în magazinele Apple

Zlotul în iTunes și App Store: Polonezii vor plăti mai mult în magazinele Apple

Internet : Zlotul în iTunes și App Store: Polonezii vor plăti mai mult în magazinele Apple

Apple a anunțat astăzi că tranzacțiile în curând în magazinul de aplicații, iTunes, magazinul iBook și Apple Music vor fi efectuate în zloți. În plus, iCloud va fi, de asemenea, posibil în moneda poloneză.

O dată specifică nu a fost specificată, dar vă puteți aștepta în orice moment în Magazine Apple. Apple declară că toate comenzile de pre-vânzare, precum și abonații, vor fi convertite automat și nu vor necesita nicio acțiune din partea utilizatorului.

Altfel, cu suma pentru cadouri. Corporația încurajează că acum puteți utiliza o măsuri de împrumut de magazin, deoarece, în acest caz, serviciul valutar poate provoca probleme atât în ​​afișarea cantității de măsuri disponibile, cât și utilizarea acestora.

Din păcate, schimbul valutar de tranzacții din magazinele Apple de la Euro pe un zlot nu va avea loc pe cursul valutar, dar în cadrul ratelor rigide stabilite de Apple. Fiecare preț disponibil în magazinele Apple va avea echivalentul său polonez.

Din păcate, prețurile stabilite de Apple sunt în cele din urmă mai mari decât suma pe care trebuia să o plătiți chiar și după monedă din euro. Cea mai mică rată, 0,99 dolar sau 0,99 euro, la cursul de astăzi 3.PLN 74 sau PLN 4.21. La magazinul Apple a fost convertit în PLN 4.99. Cu lista completă de prețuri, puteți citi site-urile Apple.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu