Principal » Internet » Pokemonul rău intenționat merge pe web. Jucătorii îl instalează pe propria lor cerere

Pokemonul rău intenționat merge pe web. Jucătorii îl instalează pe propria lor cerere

Internet : Pokemonul rău intenționat merge pe web. Jucătorii îl instalează pe propria lor cerere

Pokémon Go a cucerit Internetul, chiar dacă nu avea premiera mondială przecieżjeszcze, debutarea oficială numai în KilkupAńswach. Acest lucru nu a împiedicat difuzarea cererii de magazine oficiale. Ventilatoarele instalează pe telefoanele lor Tędarmową sau prin trucuri ale fișierului de instalare VPN-S sau Bezpośredniopobierając din alte surse. Apoi doar atent și puteți să vă deplasați în zonă, să prindeți pokemon. Din păcate, într-un moment în care un jucător fericit captează Pokemonia, ciberneticile cibernetice pot prinde datele sale sensibile.

Proofoooint a descoperit versiunea depusă a aplicației Pokémon Go, în care a găsit-o pe Woeddroidjack, Instrumentul de acces la distanță (RAT), deschizând o ventilație de răchită pentru atacatori. Această versiune a apărut Zaledwiekilka ore după ce magazinul de joc extras din fișierul de instalare așa cum este verificat, din păcate, este destul de popular pe internet.

Am căutat bine, magazine populare Pirate și depozite .APK pentru apariția sa - un total de OK. 12th. News nu sunt cele mai bune, cel puțin o treime din exemplarele disponibile ale Pokemon Go este aliatul. Recunoaște cu ușurință; Dacă aveți un instrument SHA256SUM în sistem, prelucrarea unui fișier criptografic scurt. Versiune distribuită Reflect15DB22FD7D961F4D4BD96052024D353B3F4BD135835D2644D94D74C925AF3C4.Versiunea "Pure ", pe care o puteți descărca de la Nazzegorepozytorium, retur CIąg8bf2b0865Bef06906CD854492Dece202482C04C9B6235661AB67.

Versiunea Pokemon a acestuia de la baselogramele de livrare este sigură

Dacă nu trebuie să verificați valoarea ShortcutSha256, verificați permisiunile aplicației în Setări> Aplicații> Pokemon Go> Permisiuni. Sănătate "Pokemon " Doriți numai pentru a accesa camerele, contactele, locațiile și memoria.O versiune malignă a jocului vrea mult mai mult - sunați la Możebezpośrednio apeluri telefonice, trimite mesaje text, înregistrare sunet, modifica lista de contacte odczytywaćhistorię și marcaje, modificați setările de rețea Ipozyskiwać Lista aplicațiilor care rulează la pornire. În plus față de diferențele vizuale rezumat, nu există nici un utilizator imobiliar poate cădea aici o victimă a ciberneticilor.

Acest atac este mai mult de o inginerie socială Niżtechnicznej viclening - încorporând un fișier droidjacka .APK este-. CyberCriminals mare avantaj, cu toate acestea, factorii Połączeniedwóch,. Jocul de debut limitat în canalul oficial, magazinul Google Play și un interes enorm al fanilor Pokemon din lumea sărăciei. Aici, jucătorul însuși instalează el însuși malware, el reflectă el însuși muscularitatea, crezând că în curând le prinde tot - momentul în care este prins, excluzând securitatea anterioară Android.

Fișier securizat .APK Pokémon poate fi găsit în cea mai bună pagină.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu