Principal » Internet » De la Authenticator Microsoft vă conectați fără a vă oferi parola, peste tot în afara ferestrelor mobile

De la Authenticator Microsoft vă conectați fără a vă oferi parola, peste tot în afara ferestrelor mobile

Internet : De la Authenticator Microsoft vă conectați fără a vă oferi parola, peste tot în afara ferestrelor mobile

Autentificatorul Microsoft pentru aplicația Android și IOS a reușit deja să se conecteze la contul Microsoft direct pe același dispozitiv mobil. Ceea ce este ciudat dacă cineva are un smartphone cu ferestre mobile, nu poate folosi noile produse în aplicație. Autentificatorul Microsoft pentru Windows nu a fost actualizat încă. Schimbarea nu se aplică în conturile Google acceptate de aplicație.

Conectați-vă în acest mod este posibil pentru o săptămână pe Android și de astăzi pe iOS. Când vă accesați contul, puteți alege aplicația ca fiind modul de confirmare a identității.

Pe dispozitivul mobil va veni apoi o notificare push cu o întrebare sau va permite conectarea. De obicei, va trebui să atingeți numărul dat pe pagină de pe pagină, după aceea, va exista un PIN, model sau o amprentă digitală, în funcție de configurația telefonului.

[1/2

Pentru a utiliza aceste opțiuni de conectare, trebuie desigur, setați-vă, un cod PIN, gest sau amprentă digitală de pe telefonul smartphone, precum și în setările contului, activați de conectare la un dispozitiv mobil (implicit pe conturi private).

Abilitatea de a vă conecta la dispozitivele mobile în acest mod a apărut în versiunile de aplicații beta acum 3 săptămâni și a reușit deja să meargă la versiuni stabile (astăzi la versiunea pentru "mere "). Pe smartphone-urile puteți să vă conectați la conturile Microsoft la toate parolele Omiteting pentru nu întotdeauna o tastatură virtuală convenabilă. Soluția este deosebit de convenabilă în combinație cu un smartwatch.

Între timp, despre aplicația Windows în scopul tăcerii. Pagina de aplicație din magazin nu sa schimbat recent și probabil vom aștepta ca acest nou. Este demn de remarcat faptul că chiar premiera de autentificator Microsoft a fost amânată câteva luni - cererea anunțată în luna august anul trecut a fost doar stabilă în noiembrie. Acesta este un alt semn mic pe care chiar Microsoft nu le pasă de sistemul dvs. mobil prea mult.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu